.

Νέα σειρά 4Κ Ultra-HD δικτυακών καμερών από την Dahua


Η Dahua ανακοίνωσε πρόσφατα τη νέα της προσθήκη στη πλούσια γκάμα δικτυακών καμερών που διαθέτει, παρουσιάζοντας τη σειρά δικτυακών καμερών 4K Ultra-HD – DH-IPC-81200. Πρόκειται για κάμερες κορυφαίας απόδοσης στα 12-Megapixel (4K UHD) ανάλυση και πολλά δυναμικά χαρακτηριστικά όπως 4K ultra-HD codec και έξυπνη ανίχνευση.

Όλα τα μοντέλα της σειράς, παρέχουν ανάλυση της τάξεως των 3840x2160 σε full frame, επιτυγχάνοντας να λαμβάνουν εικόνες εξαιρετικής καθαρότητας κάτι στο οποίο σημαντικό ρόλο παίζει και ο αισθητήρας standard Sony Exmor R 1/1.7" CMOS αλλά και τεχνολογικά χαρακτηριστικά όπως το Ambarella Cortex-A9 1GHz dual core DSP.

Η πολύ υψηλή ποιότητα εικόνων και οι εξαιρετικές επιδόσεις που επιτυγχάνουν τα μοντέλα της νέας σειράς καμερών, τις καθιστούν ιδανικές για εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι στη σειρά περιλαμβάνονται μοντέλα τύπου IR dome αλλά και Bullet, που μεταξύ άλλων υποστηρίζουν την λειτουργία e-ptz που προσφέρει auto-tracking για αντικείμενα τα οποία προκαλούν συναγερμό. Το υψηλής ποιότητας hardware των καμερών συμπληρώνετε από ένα προηγμένο λογισμικό με έξυπνες λειτουργίες υψηλής απόδοσης, όπως IVS, ανίχνευση προσώπων και απαρίθμηση ατόμων. Για περισσότερες πληροφορίες για τις λύσεις της Dahua μπορείτε να απευθύνεστε στην εταιρία Novatron (www.novatron.gr).

Πηγή: SecurityManager
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.