.

Η Cisco δίνει νέα ώθηση στη στρατηγική "Security Everywhere"


Η Cisco ανακοίνωσε ότι θα δώσει νέα ώθηση στη στρατηγική Security Everywhere, με μεγαλύτερη έμφαση σε cloud, δίκτυα και σταθμούς εργασίας, με νέα προϊόντα και λειτουργίες ασφαλείας.

Επίσης, θα δημιουργηθεί νέα υπηρεσία ενημέρωσης σχετικά με τις απειλές, κι όλα αυτά τη στιγμή που εταιρείες και οργανισμοί προχωρούν στην ψηφιακή μεταμόρφωσή τους.

Οι εταιρείες βασίζονται στις ψηφιακές πρωτοβουλίες για τη δημιουργία νέων προοπτικών οικονομικής ανάπτυξης και μείωσης της λειτουργικής πολυπλοκότητας. Όσο περισσότερο αυξάνεται η διακίνηση δεδομένων, άλλο τόσο αυξάνονται οι επιθέσεις από διάφορες πηγές απειλών, με αποτέλεσμα οι εταιρείες να κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες να προστατέψουν τα δεδομένα τους.

Βρίσκονται αντιμέτωπες με μια περίπλοκη σειρά διαφορετικών λύσεων ασφάλειας που λύνουν συγκεκριμένα προβλήματα, οι οποίες συχνά λόγω του σχεδιασμού τους δεν προσφέρουν διαλειτουργικότητα, με αποτέλεσμα οι ομάδες ασφαλείας να έχουν περιορισμένη ορατότητα όσον αφορά πιθανές απειλές και παραβιάσεις των δικτύων τους.

Η αξία που προσφέρει η αρχιτεκτονική της Cisco έγκειται στην έμφαση που δίνει στην παροχή ασφάλειας που εκτείνεται σε ολόκληρο το δίκτυο (τοπικό LAN WLAN, WAN, και το data center), καλύπτοντας τα κενά σε ολόκληρο το φάσμα πιθανών επιθέσεων και μειώνοντας σημαντικά το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την ανίχνευση και την αποκατάσταση.

Συγκεκριμένα, η Cisco έρχεται να προσθέσει: το Cisco Cloud Access Security (CAS), μια λύση που παρέχει ορατότητα και ασφάλεια δεδομένων για εφαρμογές βασιζόμενες στο cloud, βελτιώσεις του Identity Services Engine (ISE), αυξάνοντας την ορατότητα και τον έλεγχο του δικτύου και των συσκευών χρηστών με νέους ελέγχους πρόσβασης θέσης και την υπηρεσία Threat Awareness Service, η οποία προσφέρει σε εταιρείες και οργανισμούς ορατότητα στα δίκτυά τους ενημερώνοντας σχετικά με απειλές.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.