.

Οι Darkfighter της Hikvision αναβάθμισαν την επιτήρηση κατά τη διάρκεια της νύχτας σε πόλη της Αγγλίας


Ένα έργο που αναδεικνύει στην πράξη τις εξαιρετικές δυνατότητες των καμερών Darkfighter της Hikvision, υλοποιήθηκε πρόσφατα στη πόλη Salford στη βορειοδυτική Αγγλία, κοντά στο Μάντσεστερ. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια αναβάθμισης του συστήματος CCTV δημόσιων χώρων της πόλης – στην οποία κατοικούν πάνω από 200 χιλιάδες άνθρωποι - τοποθετήθηκαν τα μοντέλα καμερών Darkfighter και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά, κυρίως όσον αφορά τη δυνατότητα απεικόνισης κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι εικόνες που λαμβάνουν οι κάμερες σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού, είναι πλέον πεντακάθαρες και δεν έχουν καμία σχέση με αυτές του προηγούμενου συστήματος κάτι που βοηθάει σημαντικά το έργο των αστυνομικών αρχών, κατά τον εντοπισμό ύποπτων συμπεριφορών και παραβατικών ενεργειών. Οι κάμερες ελέγχονται από έναν κεντρικό σταθμό που συνδέεται με τις αστυνομικές αρχές και οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για την επιτήρηση των χώρων είναι πάρα πολύ ικανοποιημένοι απο την απόδοση του νέου συστήματος.

Ο Stephen Kearney – υπεύθυνος ασφάλειας του δήμου του Salfort – σε δηλώσεις του επισήμανε την μεγάλη ικανοποίηση του τόσο για τις υψηλές επιδόσεις των καμερών Darkfighter, όσο και για το γεγονός ότι ο Δήμος μπόρεσε να καλύψει αποτελεσματικά τις υψηλές απαιτήσεις και προκλήσεις ενός τέτοιου έργου χωρίς να επιβαρυνθεί σημαντικά ο οικονομικός προϋπολογισμός. Οι κάμερες που τοποθετήθηκαν από την εταιρία ezCCTV είναι τύπου dome και συγκεκριμένα το μοντέλα DS-2DF8223I-AEL PTZ network domes με εξαιρετική απόδοση στο χαμηλό φωτισμό, δυνατότητες οπτικού zoom 23x, υψηλή ανθεκτικότητα για ακραίες συνθήκες εξωτερικού περιβάλλοντος και πολλές «έξυπνες» λειτουργίες.

Πηγή: SecurityManager
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.