.

H Cubitech AE αλλάζει εικόνα και προσφέρει νέα προϊόντα

Η Cubitech AE άλλαξε σελίδα και απέκτησε νέα εταιρική εικόνα. Ανανεώνεται εξελίσσεται, αναζητάει νέες τεχνολογίες με στόχο να προφέρει νέα, ποιοτικά προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες των πελατών της.

Η Cubitech, η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που κατασκευάζει και προσφέρει τη δικιά της σειρά συστημάτων διαχείρισης εικόνας Cubis, αλλάζει φιλοσοφία και λανσάρει στην αγορά την νέα οικογένεια προϊόντων της, όπου το λογισμικό πρόγραμμα διαχείρισης εικόνας θα προσφέρεται ανεξάρτητα από τον εξοπλισμό καταγραφής.

Η ανεπτυγμένη σχεδίαση των νέων προϊόντων, επιτρέπει τη δυνατότητα διατήρησης των προηγμένων και ποιοτικών χαρακτηριστικών τους, ελαχιστοποιώντας το κόστος απόκτησής τους. Έχοντας ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διατηρεί ως πρωταρχικό στόχο να προσφέρει προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην τεχνική εκπαίδευση που προσφέρει στους συνεργάτες της σαν αποτέλεσμα να διατηρεί αξιοσημείωτα ποσοστά επαναλαμβανόμενων πελατών. 

Μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα της Cubitech μέσω της νέας ιστοσελίδας της www.cubitech.com καθώς και από το portal, my.cubitech.com.

Πηγή: Security Manager
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.