.

Νέα συνεργασία της PROFESSIONAL SERVICES με την PULSAR

 


Η Professional Services έχει τη χαρά να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με τον κατασκευαστικό οίκο PULSAR. Οι δύο εταιρίες προσδοκούν μέσω της συνεργασίας αυτής να προσφέρουν στους Έλληνες καταναλωτές, ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η PULSAR ιδρύθηκε το 1994 με έδρα τη Πολωνία. Η κύρια δραστηριότητά της είναι η παραγωγή καμπινών rack καθώς και εξοπλισμού και αξεσουάρ για τα συστήματα συναγερμού, για τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης και CCTV. Ο εξοπλισμός υπόκειται διαρκώς σε ελέγχους κατά τη διάρκεια κάθε σταδίου της παραγωγής, καθώς επίσης και σε δοκιμές EMC και LVD σε διαπιστευμένα εργαστήρια έρευνας. Αυτό αποδεικνύεται από τα έγκυρα πιστοποιητικά CE και σύμφωνα με τη συμμόρφωση του εξοπλισμού PN-EN 50131. 

Η Professional Services είναι εταιρία διανομής προϊόντων και λύσεων ενσύρματων και ασύρματων τηλεπικοινωνιακών δικτύων καθώς και συστημάτων αδιάλειπτης παροχής ενέργειας (UPS). Στόχος της η συνεχής ενημέρωση του πελάτη σχετικά με νέες λύσεις και η ικανοποίηση των αναγκών του τόσο στην πώληση όσο και μετά από αυτήν.

*Η Professional Services είναι επίσημος αντιπρόσωπος της PULSAR στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Παπαϊωάννου στο 2108012207

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.