.

Ληστεία σε τράπεζα του Περού με θύμα έναν ειδικό φρουρό [video]


Oμάδα πέντε ληστών, εισέβαλε στην τράπεζα της πόλης Castilla στο βορειοδυτικό Περού στις 22 Δεκεμβρίου.  Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την στιγμή του επεισοδίου, με τους ληστές να ακροβολίζονται μέσα στην αίθουσα της τράπεζας, πιάνοντας ομήρους τους υπαλλήλους που δείχνουν να μην έχουν καταλάβει τι γίνεται.

Ο 53χρονος ειδικός φρουρός, Νοριέγκα Κάστρο, βρισκόταν πολύ κοντά στην πόρτα της εισόδου, έχοντας πλήρη επίγνωση των όσων συμβαίνουν. Ο άντρας άρχισε να πυροβολεί τον έναν από τους ληστές που στέκεται στην είσοδο και τον τραυματίζει. 

Στο άκουσμα των πυροβολισμών, οι υπόλοιποι της ομάδας αρχίζουν να τρέχουν προς την έξοδο, και ένας από αυτούς πυροβολεί σχεδόν εξ' επαφής τον άτυχο Νοριέγκα. Στη συνέχεια οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν τους ληστές να απομακρύνονται και μετά να εκκενώνουν την τράπεζα οι πελάτες όσο και το προσωπικό.

Ο ήρωας ειδικός φρουρός δεν είχε την τύχη με το μέρος του, καθώς η σφαίρα τον χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, έχοντας πολλά στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας.


Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.