.

Η Automatic Alarm Systems παρουσίασε την νέα σειρά υβριδικών συστημάτων ασφαλείας DSC Power Series neo


H Automatic Alarm Systems διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία 2 ημερίδες, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα στις 21/11 και 5/12 αντίστοιχα, παρουσιάζοντας τις προηγμένες τεχνολογικές δυνατότητες των υβριδικών συστημάτων ασφάλειας DSC Power Series "neo".

Αν η επιτυχία μιας εκδήλωσης σεμιναριακού χαρακτήρα, εξαρτάται από τη συμμετοχή του κοινού, την οργάνωση και φυσικά το περιεχόμενο, τότε σίγουρα οι δυο τεχνολογικές ημερίδες που διοργάνωσε η Automatic Alarm Systems για να παρουσιάσει στους συνεργάτες της, τη νέα γενιά Υβριδικών Συστημάτων Ασφάλειας DSC Power Series "neo" κρίνονται απόλυτα επιτυχείς.

Η συμμετοχή των επαγγελματιών εγκαταστατών και στις δυο ημερίδες ήταν πολύ μεγάλη, ενώ η οργάνωση και των δύο εκδηλώσεων στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης και στον πολυχώρο ΑΘΗΝΑΪΣ αντίστοιχα, ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα.

Φυσικά αυτό που ήταν το πιο σημαντικό, είναι ότι οι επαγγελματίες που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολύ χρήσιμες παρουσιάσεις από στελέχη της Automatic Alarm Systems και συγκεκριμένα από τον κ. Φώτη Κρεμμύδα (Sales Manager), τον Νίκο Βερονίκη (Product Manager) και Θανάση Αλάμπεη (Pre-Sales Engineer), ενώ φυσικά τους συμμετέχοντες καλωσόρισε στην αρχή των εκδηλώσεων ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας κος Γιώργος Ζουμπούλογλου.

Ένας όμιλος με ηγετική θέση 
Αξίζει αρχικά να αναφέρουμε, ότι μιλάμε για μια νέα καινοτόμα πρόταση στα συστήματα συναγερμού, προερχόμενη από τον όμιλο tyco, που κατέχει ηγετική θέση στη παγκόσμια αγορά, με περισσότερα από 10 Δις $ ετήσιο τζίρο, περισσότερα από2,3 Δις $ στη ΝΑ Ευρώπη, 27% της αγοράς Συστημάτων Ασφαλείας στη ΝΑ Ευρώπη και παγκόσμιο τμήμα R & D προσαρμοζόμενο στις ανάγκες των τοπικών αγορών. Ο όμιλος tyco διαθέτει 9 εταιρικά brands:
  • DSC - Συστήματα Συναγερμού (Canada)
  • Visonic - Συστήματα Συναγερμού (Israel)
  • Bentel - Συστήματα Συναγερμού (Italy)
  • American Dynamics - CCTV (US)
  • Kantech - Ελεγχόμενη Πρόσβαση (Canada)
  • Software House - Ελεγχόμενη Πρόσβαση (US)
  • CEM Systems -Υψηλής Ασφάλειας Ελεγχόμενη Πρόσβαση (Ireland)
  • Exacq - CCTV (US)
  • Proximex -Οργάνωση /ΛύσειςΦυσικής Ασφάλειας (US)
Τα προϊόντα του ομίλου διακρίνονται για πολλά πλεονεκτήματα όπως η ευελιξία που προσφέρουν με συμβατότητα υλικών μεταξύ πολλών εταιριών, η ανάπτυξη προσαρμοσμένων λύσεων, οι τακτικές αναβαθμίσεις firmware, ο μοντέρνος σχεδιασμός καθώς και η επαγγελματική τεχνική υποστήριξη παγκοσμίως.

Δέσμευση στην Εξέλιξη - Προσήλωση στην Ανάπτυξη 
Παρουσιάζοντας πιο αναλυτικά το σύστημα Power Series Neo τα στελέχη της Automatic Alarm Systems, ανέδειξαν αρχικά τη στρατηγική του τμήματος ανάπτυξης της DSC που έχει ως στόχο να εξελίξει τα συστήματα συναγερμού ακόμα περισσότερο, βελτιστοποιώντας τις λειτουργίες της υπάρχουσας κατάστασης. Σε αυτή τη στρατηγική περιλαμβάνεται: η ανάπτυξη κοινής πλατφόρμας για όλα τα προϊόντα με αποτέλεσμα υψηλή ταχύτητα στην αγορά, ένας ευέλικτος τρόπος για την αναβάθμιση των προϊόντων με νέο bus με ταχύτητα, ένα ισχυρό και ασφαλές ασύρματο σύστημα καθώς και αναπτυσσόμενη απομακρυσμένη υπηρεσία υποστήριξης και ελέγχου με δυνατότητα επέκτασης χαρακτηριστικών.

Από τα γενικά χαρακτηριστικά της επεκτάσιμης υβριδικής λύσης Power Series Neo ξεχωρίζει φυσικά η δυνατότητα υποστήριξης μέχρι 128 ασύρματων / ενσύρματων ζωνών με 8 υποσυστήματα, 16 πληκτρολόγια, 95 χρήστες και μνήμη 1000 συμβάντων. Επίσης, διακρίνεται για την κρυπτογραφημένη επικοινωνία Bus 128 Bit AES Encyrption και την κρυπτογραφημένη ασύρματη μετάδοση 128 Bit AES Encryption, καθώς επίσης και τη δυνατότητα επέκτασης ασύρματης εμβέλειας, την απομακρυσμένη Μονάδα PC-Link, τα βελτιωμένα διαγνωστικά και τα «έξυπνα» ασύρματα περιφερειακά. Ανάλογα με την έκδοση της μονάδας, το σύστημα μπορεί να καλύψει πολλαπλές εφαρμογές από ένα σπίτι ή μια μικρή επιχείρηση μέχρι πολύ μεγάλες βιομηχανικές μονάδες και τράπεζες.

Ειδική αναφορά έγινε για την ασύρματη τεχνολογία PowerG που προσφέρει μεταξύ άλλων προσαρμοσμένη μετάδοση ισχύος, επιλογή στο καλύτερο κανάλι επικοινωνίας, αποφυγή παρεμβολών αλλά και γρήγορη διαδικασία εκμάθησης. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε την εύκολη εγκατάσταση και την καλύτερη διαχείριση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Από τις συσκευές που συνοδεύουν το σύστημα, ειδική αναφορά μεταξύ άλλων, έγινε για το πληκτρολόγιο με έγχρωμη οθόνη αφής (το οποίο παρουσιάζεται σε ειδικό review του παρόντος τεύχους) αλλά και για τις συσκευές επικοινωνίας που προσφέρουν έλεγχο και διαχείριση μέσω SMS, Push notification ειδοποιήσεις μέσω της εφαρμογής Power Neo GO και απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω της συσκευής PCL-422. 

Στα δυναμικά χαρακτηριστικά του συστήματος περιλαμβάνεται φυσικά η οπτική επιβεβαίωση συναγερμού για τη μείωση των ψευδών συναγερμών μέσω εγγραφής και αποθήκευσης βίντεο, όπου οι εικόνες αποστέλλονται μέσω Ethernet ή δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Ειδική αναφορά και στις δυο εκδηλώσεις, έγινε για τη νέα εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας PowerSeries Neo Go που προσφέρει με ευκολία και αξιοπιστία πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο της κατάστασης του συστήματος και ζωνών ανά υποσύστημα, όπλιση σε λειτουργία γενική, παραμονής ή νυχτερινής για όλα τα υποσυστήματα, αφόπλιση από χρήστη, παράκαμψη ζωνών σε κάθε υποσύστημα, ενεργοποίηση εξόδων PGM σε κάθε υποσύστημα και λήψη σε πραγματικό χρόνο push notifications. Η εφαρμογή Neo Go App - που μπορεί να εγκατασταθεί από το AppStore της Apple ή GooglePlay για τηλέφωνα Android - υποστηρίζει τις εξής βασικές δυνατότητες:

My System(s) - επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει διαφορετικά συστήματα όπως το σπίτι ή το γραφείο, System Management/Add System - επιτρέπει στο χρήστη να προσθέσει συστήματα, System Management/Manage Systems -επιτρέπει την ενημέρωση πληροφοριών της μονάδας επικοινωνίας και την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και επίσης, μπορεί να γίνει διαγραφή των συστημάτων, More/Notifications - είναι το ιστορικό των γεγονότων που έχουν σταλεί σε καθένα από τα συστήματα.

Με πολύ αναλυτικό τρόπο παρουσιάστηκαν στους συνεργάτες της Automatic Alarm Systems, οι δυνατότητες αλλά και οι ρυθμίσεις σύνδεσης των πινάκων με τις 3 συσκευές επικοινωνίας και συγκεκριμένα τις μονάδες: Κινητής Τηλεφωνίας (3G2080R), Internet (TL280R), Internet& Κινητής τηλεφωνίας (TL2803GR). 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξαν οι συμμετέχοντες και για την παρουσίαση του Λογισμικού Διαχείρισης Συστήματος (System Administrator Software) που προσφέρει εύκολη διαχείριση μέσω αυτόματης σύνδεσης, αυτόματο εντοπισμό, On-Line αναφορές, αρχείο, φίλτρα και κατηγορίες συμβάντων. Διακρίνεται επίσης, για την απομακρυσμένη διαχείριση υποστήριξης, παρέχοντας προσβασιμότητα, τεχνικό προσανατολισμό και αρχεία με πλήρη ιστορικό των γεγονότων πίνακα.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον μέρος των παρουσιάσεων για το Powerseries neo, αποτέλεσε σίγουρα η αναβάθμιση του firmware που μπορεί να γίνει με 3 τρόπους και συγκεκριμένα: τοπική αναβάθμιση με IP & GSM συσκευές επικοινωνίας, απομακρυσμένη και τοπική αναβάθμιση του πίνακα ενώ οι συσκευές που υποστηρίζουν αναβάθμιση firmware είναι: όλοι οι πίνακες, όλες οι συσκευές επικοινωνίας τα LCD πληκτρολόγια και ο δέκτης.

Κλείνοντας το πολύ ενδιαφέρον τεχνολογικό σεμινάριο για το σύστημα Powerseries neo, παρουσιάστηκαν αρκετές αξιόλογες νέες δυνατότητες των επιμέρους μονάδων όπως αυτή της μονάδας PowerG για την ενεργοποίηση συναγερμού ανιχνευτών καπνού, αλλά και οι βελτιώσεις των εξόδων PGMs και οι νέες λειτουργίες επικοινων


Πηγή: SecurityManager
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.