.

HIKVISION DS-2CE16D9T-AIRAZH. Bullet HDTVI 1080p, με τηλεχειριζόμενο φακό motorized zoom


Η HIKVISION παρουσίασε πρόσφατα μία νέα κάμερα τύπου bullet, τεχνολογίας Turbo HD (HDTVI), υψηλής ανάλυσης 1080p, η οποία διαθέτει τηλεχειριζόμενο φακό auto focus με motorized zoom 5~50mm (καλύπτει γωνία θέασης 59.8°~6.2°).

Η κάμερα ανήκει στη νέα σειρά D9T και αποτελεί ιδανική επιλογή για απαιτητικές εφαρμογές καθώς είναι σχεδιασμένη για εξωτερικούς χώρους, έτσι ώστε να παρέχει τέλεια εικόνα, τόσο την ημέρα όσο και την νύχτα. To εξαιρετικό αποτέλεσμα στην εικόνα επιτυγχάνεται με μία σειρά από δυναμικά χαρακτηριστικά, που διαθέτει η κάμερα, όπως: True WDR 120 dB, ψηφιακή μείωση θορύβου 3 διαστάσεων (3D DNR), S/N > 62 dB, BLC κ.ά.

Διαθέτοντας υπέρυθρο φωτισμό Smart IR, ηλεκτρομηχανικό φίλτρο υπερύθρων, λειτουργία True Day/Night και ευαισθησία ως και 0.01 Lux @ (F1.2, AGC ON) / 0 Lux with IR), η κάμερα είναι ικανή να παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι και σε απόσταση έως 120 μέτρα. Στην βελτίωση της εικόνας βοηθάει επίσης ένας μεγάλος αριθμός ρυθμίσεων, που μπορεί να γίνει μέσω OSD menu για λειτουργίες. Η κάμερα υποστηρίζει την τεχνολογία Up The Coax (UTC Pelco C protocol), που επιτρέπει τον τηλεχειρισμό του φακού και την πρόσβαση στο μενού για προγραμματισμό, μέσα από το ίδιο ομοαξονικό καλώδιο του σήματος video. Διαθέτει επίσης, αναλογική έξοδο HDTVI και επιπρόσθετη κοινή αναλογική έξοδο composite video, για διευκόλυνση του εγκαταστάτη στην διαδικασία της ρύθμισης.

ΗΛΚΑ (www.ilka.gr), τηλ.: 2106071510

Πηγή:SecurityManager
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.