.

NumberOK ANPR. Κορυφαία τεχνολογία Αυτόματης Αναγνώρισης Πινακίδων


Το NumberOK δεν είναι ένα απλό λογισμικό αναγνώρισης πινακίδων που εξάγει μια λίστα. Ξεχωρίζει για την πολύ υψηλή ακρίβεια αναγνώρισης και για την ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή του.

Είναι ένα πληρέστατο λογισμικό διαχείρισης parking, χρήσιμο σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές, όπως: πρατήρια καυσίμων, έλεγχος πρόσβασης αυτοκινήτων και διατήρηση πλήρους λίστας εισερχόμενων, εξερχόμενων οχημάτων, χρόνος παραμονής τους εντός του parking, πλυντήρια αυτοκινήτων κ.λπ. Χρησιμοποιεί μια πολύ σύγχρονη τεχνολογία στην αναγνώριση πινακίδων, ακόμη και για ταχύτητες μέχρι 200χλμ/ώρα και είναι ήδη εγκατεστημένο σε πολλά Ευρωπαϊκά έργα.

Δεν απαιτεί ακριβό εξειδικευμένο εξοπλισμό. Οποιαδήποτε κάμερα, εφόσον μπορεί να δει την πινακίδα καθαρά, είναι επαρκής για το σύστημα. Σε κάθε περίπτωση, η Novo Technologies προμηθεύει ειδικές Megapixel ANPR κάμερες με ειδικό λευκό ή IR φωτισμό. Είναι απόλυτα συμβατό με όλες τις δημοφιλείς IP κάμερες της Ελληνικής αγοράς ενώ η χρήση του προγράμματος είναι απλούστατη και δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη εκπαίδευση.

NOVO TECHNOLOGIES (www.novo.gr), τηλ.: 210-2723127

Πηγή: SecurityManager
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.