.

TIANDY IP STARLIGHT. Κάνουν κυριολεκτικά τη νύχτα, μέρα


Είναι σχεδόν αδύνατον να το πιστέψει κανείς αν δεν το δει με τα μάτια του. Οι κάμερες starlight της Tiandy, βλέπουν στο σκοτάδι, εκεί που ένας άνθρωπος δεν βλέπει σχεδόν τίποτα.Και βλέπουν καθαρά και έγχρωμα στα 0,002 Lux σε Full HD 1080p, χωρίς να χρειάζονται τα IR.

Η Tiandy συστήνεται στην Ελληνική αγορά ασφαλείας με τον πιο ηχηρό τρόπο. Μετά τα μοντέλα στα 4 Megapixel με πρωτόκολλο H.265 μας συστήνεται με την τεχνολογία Starlight στα 1,3 και 2 Megapixel, η οποία φιλοδοξεί να καταργήσει τον φωτισμό IR. Πως; Απλούστατα γιατί δεν χρειάζεται IR!

Τα μοντέλα Starlight της Tiandy δεν χρειάζεται να «γυρίσουν» στο ασπρόμαυρο για να δουν τη νύχτα, οπότε δεν χρησιμοποιούν καθόλου τα IR, παρόλο που τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν. Και ως εκ τούτου, δεν απαιτούν πολλά και ισχυρά IR LED για να δουν στα 100, στα 500 ή και στα 2 χλμ. Αξιοποιώντας τον ελάχιστο φωτισμό που παρέχουν τα αστέρια δίνουν εξαιρετικής ποιότητας έγχρωμη εικόνα τη νύχτα.

Έγχρωμη εικόνα στο σκοτάδι χωρίς “ghosting”

Είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψει κανείς αν δεν το δει, αλλά οι Starlight της Tiandy καταφέρνουν να δουν έγχρωμα τη νύχτα και -εφόσον ρυθμιστούν σωστά- δεν εμφανίζουν το ενοχλητικό φαινόμενο «ghosting», χωρίς δηλαδή τα κινούμενα αντικείμενα να εμφανίζονται θολά, σαν φαντάσματα. Αυτό το φαινόμενο μπορεί να προκύψει όταν ρυθμίζουμε τις κάμερες να αφήνουν το κλείστρο περισσότερο χρόνο ανοιχτό (Slow Speed Shutter). Οι Tiandy starlight όμως επιτυγχάνουν το εντυπωσιακό 0,002 Lux στο έγχρωμο και 0,0002 Lux στο ασπρόμαυρο με άριστη απεικόνιση των κινούμενων αντικειμένων, χωρίς να χρησιμοποιούν το Slow Speed Shutter.

Τα Starlight μοντέλα της TIANDY είναι όλα True WDR, χαρακτηριστικό που βελτιώνει πολύ όχι μόνο την ποιότητα εικόνας τόσο την ημέρα, αλλά και της νύχτας.

Ανάλογα με το μοντέλο διαθέτουν χωρητικότητα On-Board μέχρι 64GB, High Light Compensation (HLC), 3D DNR, Regions of Interest (ROI), Privacy masks, ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας (Electronic Image Stabilization), φίλτρο βελτίωσης εικόνας για την ομίχλη (Smart Defog), προστασία από υπερτάσεις (TVS protection) μέχρι 6.000 Volt, προστασία IP67, θερμοκρασία λειτουργίας από -40 έως +70 βαθμούς Κελσίου, κατάλληλες για εγκαταστάσεις κοντά σε θάλασσα, 3 ροές video (Triple stream), High Profile και ONVIF 2.5 για συμβατότητα με τα περισσότερα VMS και NVR.

Επίσης διαθέτουν ενσωματωμένα analytics (tripwire, perimeter), που σε συνδυασμό με την πανίσχυρη τεχνολογία Starlight της Tiandy, καθιστά τις κάμερές της ιδανικές για περιμετρική φύλαξη εγκαταστάσεων, λιμάνια, αεροδρόμια ή ακόμα και σε εγκαταστάσεις μέσα σε πόλεις και γενικότερα οπουδήποτε θα θέλαμε πεντακάθαρο, έγχρωμο video ημέρα και νύχτα, σε μικρές ή μεγάλες αποστάσεις.


Πληροφορίες:Novo Technologies (www.novo.gr): τηλ. 2102723127

Πηγή: SecurityManager
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.