.

Νέα λύση Virtualization Security από την ESET


Η ESET® ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση του ESET Virtualization Security, μίας ολοκαίνουριας agentless λύσης για VMware vShield, καθώς και της νέας έκδοσης ESET Remote Administrator.

Ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες των επιχειρήσεων, αν οι δύο λύσεις συνδυαστούν, μπορούν να προσφέρουν στους διαχειριστές IT τη δυνατότητα να έχουν ακόμα καλύτερη διαχείριση και προστασία των συστημάτων, μέσα από την παράλληλη αξιοποίηση της βραβευμένης προστασίας με την αποδεδειγμένη δυνατότητα διαχείρισης.

Σύμφωνα με την έρευνα Magic Quadrant 2015 της Gartner , «περίπου το 75% των x86 servers είναι εικονικοί». To Virtualization προσφέρει αμέτρητα οφέλη για τις επιχειρήσεις, αλλά χωρίς επαρκή προστασία των εικονικών συστημάτων μπορεί να αποβεί πιο επικίνδυνο από ό, τι φαίνεται. Το ESET Virtualization Security σχεδιάστηκε με στόχο την προστασία των ευαίσθητων δεδομένων και την επίλυση βασικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες σε εικονικά περιβάλλοντα, όπως τους απροστάτευτους εικονικούς servers, την ανάγκη ύπαρξης πολλαπλών εφαρμογών προστασίας, τις πιθανές επιπτώσεις στις επιδόσεις και την περίπλοκη διαδικασία αδειοδότησης.

Το ESET Virtualization Security, που θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως στις 21 Ιανουαρίου, είναι συμβατό με το VMware vSphere 5.0+ με εγκατεστημένο vCloud Networking and Security, ενώ συνεργάζεται με τη νέα γενιά λύσεων της ESET για επιχειρήσεις και τη web-based κονσόλα ESET Remote Administrator. Για τη διαχείριση και την εγκατάσταση του ESET Virtualization Security σε ένα δίκτυο, οι διαχειριστές χρειάζεται να εγκαταστήσουν μόνο το ESET Virtualization Security Appliance, χωρίς να απαιτείται άλλη εγκατάσταση λογισμικού στις εικονικές μηχανές, και να τη συνδέσουν με το ESET Remote Administrator. Αυτό θα επιτρέψει την απομακρυσμένη διαχείριση του ESET Virtualization Security και την εκτέλεση των εργασιών στις εικονικές μηχανές, οι οποίες έχουν agentless προστασία.

Παράλληλα η εταιρία ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας έκδοσης ESET Remote Administrator με λειτουργίες όπως τη διαχείριση iOS Mobile Device Management, που επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιήσουν πλήρως τα οφέλη του BYOD. Οι διαχειριστές μπορούν πλέον εύκολα να διαμορφώσουν τις ρυθμίσεις ασφαλείας των συσκευών iOS, ώστε να προστατεύονται παράλληλα με τις άλλες συσκευές του δικτύου της επιχείρησής τους.

Επιπλέον, έχει ενσωματωθεί το εργαλείο ESET SysInspector®, που βοηθά στην καταγραφή των συμβάντων ασφαλείας και των αλλαγών του συστήματος για κάθε τερματικό, με τη βοήθεια λήψης στιγμιότυπων.

Το ESET Remote Administrator αποτελεί μία ανεξάρτητη πλατφόρμα απομακρυσμένης διαχείρισης που αποσκοπεί στην ελαχιστοποίηση του μη παραγωγικού χρόνου, επιτρέποντας παράλληλα να εκτελούνται αυτόματα ενέργειες με βάση τo dynamic group membership. 

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ESET Virtualization Security και το ESET Remote Administrator ή εξερευνήστε τις ολοκληρωμένες προτάσεις της ESET για επιχειρήσεις.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.