.

Αξιοποίηση της παγκόσμιας επέκτασης του προγράμματος εκκόλαψης της WestconGroup




Η Arbor Networks Inc., το τμήμα ασφαλείας της NETSCOUT, ανακοίνωσε ότι επέκτεινε τη συμφωνία διανομής της με την εταιρεία WestconGroup, τον κορυφαίο παγκοσμίως διανομέα λύσεων ασφαλείας, ενοποιημένης επικοινωνίας, υποδομής δικτύων και κέντρων δεδομένων. Οι δύο εταιρείες είχαν συνάψει κατά το παρελθόν συμφωνία για την αξιοποίηση των λύσεων προστασίας έναντι επιθέσεων DDoS της Arbor στη Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή. Η επέκταση αυτή διευκολύνει περαιτέρω τη διείσδυση των δραστηριοτήτων της Arbor στην αγορά των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων. 

Η Arbor αξιοποιεί το πρόγραμμα εκκόλαψης της WestconGroup, μια προγραμματική προσέγγιση γεωγραφικής επέκτασης η οποία δίνει τη δυνατότητα στην Arbor να αξιοποιήσει επαναλαμβανόμενες, αποτελεσματικές, οικονομικά αποδοτικές και κλιμακούμενες διεργασίες.

«Η εμπειρία μας κατά την συνεργασία μας με τη WestconGroup σε άλλες περιοχές υπήρξε φανταστική. Γνωρίζουν τους πελάτες, κατανοούν τα θέματα ασφαλείας και έχουν σε μεγάλη εκτίμηση αυτά που η Arbor μπορεί να παρουσιάσει, όσον αφορά τις αποδεδειγμένα κορυφαίες λύσεις στην προστασίας από επιθέσεις DDoS στην αγορά» δήλωσε ο Jeremy Nichols, Παγκόσμιος Αντιπρόεδρος του Καναλιού πωλήσεων της Arbor Networks. «Οι υπηρεσίες της Arbor αναπτύσσονται στην ευρωπαϊκή αγορά παροχής υπηρεσιών για πάνω από μία δεκαετία. Η επέκταση της συνεργασίας μας με την εταιρεία WestconGroup, και η αξιοποίηση του προγράμματος εκκόλαψης, θα μας επιτρέψει να είμαστε η κινητήρια δύναμη πίσω από τη συνεχή ανάπτυξη επιχειρησιακής ασφαλείας στην ευρωπαϊκή αγορά για λύσεις ορατότητας δικτύου, προστασίας από επιθέσεις DDoS και εντοπισμού εξελιγμένων απειλών».

«Η Arbor ετοιμάζεται να επιταχύνει την ανάπτυξή της τη χρονική στιγμή κατά την οποία οι πάροχοι λύσεων και οι πελάτες τους ανακαλύπτουν την ανάγκη ύπαρξης δυνατότητας έρευνας, εντοπισμού και αντιμετώπισης απειλών, σε παγκόσμια κλίμακα», δήλωσε ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος του τμήματος Central Region & EMEA Security Solutions Practice της WestconGroup, Willem JH de Haan. «Μέσω κοινής επένδυσης εκ μέρους των δύο εταιρειών, το πρόγραμμα εκκόλαψης τους παρέχει την υποδομή και την υποστήριξη, απαραίτητες προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό».

Επισκόπηση λύσεων της Arbor Networks

Οι πελάτες της Arbor Networks αποκτούν μια μικροσκοπική άποψη του δικτύου τους, μέσω της σουίτας των προϊόντων της εταιρείας, σε συνδυασμό με μια μακροσκοπική άποψη της παγκόσμιας κίνησης στο Internet και των αναδυόμενων απειλών. Το τελευταίο είναι εφικτό μέσω μιας δομής συλλογής πληροφοριών ασφαλείας για απειλές που αξιοποιεί η Arbor, το ATLAS. Το ATLAS παρέχει μια συνολική, αθροιστική εικόνα της κίνησης και των απειλών σε παγκόσμια κλίμακα. Πάνω από 330 πελάτες παρόχων υπηρεσιών συμβάλλουν με 120 Tbps πληροφοριών παγκόσμιας κίνησης στο διαδίκτυο, δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα τεχνικών ασφαλείας και αντιμετώπισης περιστατικών (ASERT) της Arbor να αναπτύξει λύσεις προστασίας έναντι απειλών, οι οποίες παρέχονται απευθείας στα προϊόντα των πελατών για την αντιμετώπιση των επιθέσεων DDoS και των εκστρατειών επίθεσης από κακόβουλα λογισμικά.

Η αποτελεσματικότητα των λύσεων αντιμετώπισης επιθέσεων DDoS της Arbor έχει αποδειχθεί στα πλέον απαιτητικά δίκτυα παγκοσμίως. Οι λύσεις της εταιρείας προσφέρουν απόλυτη ευελιξία ανάπτυξης προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες οποιουδήποτε οργανισμού, από εικονικές λύσεις, λύσεις ενσωματωμένες σε δίκτυο εντός των δρομολογητών ASR 9000 της Cisco μέχρι συσκευές για επιχειρήσεις και για κέντρα ελέγχου κίνησης υψηλού επιπέδου. Με το Arbor Cloud, προσφέρει μια πλήρως διαχειρίσιμη υπηρεσία βέλτιστων πρακτικών άμυνας κατά επιθέσεων DDoS, η οποία ενοποιεί την αντιμετώπιση εντός των εγκαταστάσεων και στο cloud σε μια και μοναδική λύση. Το χαρτοφυλάκιο λύσεων της Arbor για προστασία από επιθέσεις DDoS επιτρέπει στους πελάτες της να διασφαλίζεται η διαθεσιμότητα των υποδομών ζωτικής σημασίας με την πιο διαδεδομένη τεχνολογία προστασίας του κόσμου.

Οι λύσεις αντιμετώπισης εξελιγμένων απειλών της Arbor αξιοποιούν τις ενσωματωμένες τεχνολογίες καταγραφής πακέτων και Netflow για ευρεία και σε βάθος ορατότητα κίνησης. Μέσω πληροφοριών που οπτικοποιούνται με μοναδικό τρόπο αλλά και αποδεικτικών στοιχείων, μεταμορφώνουν τον εντοπισμό απειλών και την αντιμετώπιση περιστατικών ασφαλείας. Οι λύσεις της Arbor επιτρέπουν στους πελάτες της να προστατέψουν τα πιο κρίσιμα περιουσιακά τους στοιχεία από εξελιγμένες απειλές που βρίσκονται ήδη μέσα στο δίκτυό τους.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.