.

Νέα κάμερα στα 5 megapixel από την D-LinkΗ D-Link επεκτείνει τη σειρά λύσεων παρακολούθησης εξωτερικών χώρων με ένα μοντέλο κάμερας στα 5 megapixel, το οποίο προσφέρει σταθερά υψηλή ποιότητα βίντεο, ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες. Η DCS-6517 5 Megapixel Varifocal Outdoor Dome Network κάμερα αποτελεί μία λύση παρακολούθησης και ασφάλειας με εξαιρετική ευκρίνεια, ιδανική για επιχειρήσεις και οργανισμούς που χρειάζεται να καταγράφουν συμβάντα σε μεγάλους, ανοιχτούς χώρους.

Η κάμερα χρησιμοποιεί ένα αισθητήρα προοδευτικής σάρωσης CMOS στα 5 megapixel προσφέροντας βίντεο υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας, με καταγραφή κάθε λεπτομέρειας. Χρήσιμη για επιχειρήσεις που επιθυμούν την αναγνώριση προσώπων και αριθμών πινακίδων. Η ιδιότητα αυτή καθιστά την κάμερα απαραίτητη σε περιοχές υψηλού κινδύνου.

Πρόκειται για μια κάμερα που μπορεί να λειτουργεί ακόμη και σε συνθήκες ισχυρού φωτισμού και δυσμενών καιρικών φαινομένων, οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Η τεχνολογία Wide Dynamic Range εξουδετερώνει τον ελαττωματικό φωτισμό για να αποτραπεί η υπερβολική έκθεση σε έντονο ηλιακό φως και προσφέρει καθαρές εικόνες με τη σωστή αναλογία αντίθεσης, ακόμη και για θέματα με οπίσθιο φωτισμό ή όταν υπάρχει σκίαση. Επιπλέον, τα ενσωματωμένα IR LED φωτισμού αποτυπώνουν λεπτομερή βίντεο σε σκοτεινές περιοχές σε εύρος έως 20 μέτρα για αξιόπιστη επιτήρηση 24 ώρες το 24ωρο.

«Η ασφάλεια είναι ένα θέμα που βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα για πολλές επιχειρήσεις. Ενώ η παρακολούθηση με βίντεο είναι ένας αποτελεσματικός και προσιτός τρόπος για να παραμείνουν προστατευμένοι οι χώροι και όσα περιέχουν, στο εξωτερικό περιβάλλον παραδοσιακά εμφανίζονται προβλήματα για πολλές κάμερες. Η D-Link παρουσιάζει την 5 Megapixel Varifocal Outdoor Dome Network Κάμερα για να ξεπεραστούν αυτά τα εμπόδια», δήλωσε ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe Ltd.« Μια σειρά από χαρακτηριστικά κατάλληλα για εξωτερικούς χώρους σε συνδυασμό με έναν αισθητήρα για εικόνες υψηλής ευκρίνειας θα προσδώσουν στις επιχειρήσεις που τις απασχολεί το ζήτημα της ασφάλειας εικόνες υψηλής ποιότητας, με λεπτομέρειες, διασφαλίζοντας απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά.»
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.