.

CLIA: οι κρουαζιέρες δεν κινδυνεύουν από την τρομοκρατία


Μετά τις δηλώσεις αξιωματικού του ΝΑΤΟ ότι ο κίνδυνος για τρομοκρατικό χτύπημα στις κρουαζιέρες στη Μεσόγειο είναι μικρός αλλά υπαρκτός, η Παγκόσμια Ένωση Κρουαζιέρας, CLIA, σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι οι κρουαζιέρες προστατεύονται από πρωτόκολλα ασφαλείας αντίστοιχα των αερομεταφορών, εμποδίζοντας την εκδήλωση τέτοιων περιστατικών. 

Όπως αναφέρει η CLIA, οι εταιρίες κρουαζιέρας συνεργάζονται στενά με τις εθνικές και διεθνείς αρχές ασφαλείας προκειμένου να διασφαλίζουν την ασφάλεια των επιβατών τους.

Ενώ δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με τα πρωτόκολλα ασφαλείας, η Ένωση εξηγεί ότι οι εταιρίες κρουαζιέρας λαμβάνουν πολύ σοβαρά την ασφάλεια των επιβατών. 

Όπως αναφέρει η CLIA, τα μέλη πληρώματος είναι πολύ καλά εκπαιδευμένα και έμπειρα, με ορισμένα να είναι πρώην όργανα επιβολής της νομοθεσίας. Οι υποδομές λιμένων και οι υπηρεσίες στους προορισμούς εξετάζονται σε βάθος.

Επιπλέον, οι επιβάτες και τα μέλη πληρώματος παιρνούν από έλεγχο πριν την επιβίβαση, όπως στις αερομεταφορές. Όλοι οι επιβάτες, τα μέλη πληρώματος και οι αποσκευές εξετάζονται πριν την επιβίβαση.

Στην περίπτωση ζητήματος ασφάλειας, τα κρουαζιερόπλοια έχουν την ευελιξία να αλλάξουν το δρομολόγιό τους, αποφεύγοντας περιοχές υψηλού κινδύνου. Προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε ασφάλεια σε επιβάτες και πλήρωμα, αναφέρει η CLIA.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.