.

Προγράμματα εκπαίδευσης & πιστοποίησης Cyber Security από τον ISACA Intenational


Το ISACA Athens Chapter, www.isaca.gr, σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση προσφέρει τo επίσημο προπαρασκευαστικό σεμινάριο του ISACA International για την νέα πιστοποίηση cybersecurity, CSX Fundamentals Certificate. 

Το CSX Fundamentals Certificate αποτελεί το πρώτο στάδιο στη σειρά πιστοποιήσεων σε cybersecurity του ISACA, το Cybersecurity Nexus (CSX). Αυτή τη στιγμή ο ISACA International είναι ο μοναδικός φορέας πιστοποποίησης στον κόσμο με πρόγραμμα κατάρτισης στο αντικείμενο του cybersecurity, το οποίο περιλαμβάνει πιστοποιήσεις σε διάφορα επίπεδα τεχνικών δεξιοτήτων (CSX practitioner, specialist και expert).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες της πληροφορικής και της ασφάλειας πληροφοριών που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με το cybersecurity και παράλληλα να αποκτήσουν τη σχετική πιστοποίηση του ISACA, CSX Fundamentals Certificate. Το προπαρασκευαστικό σεμινάριο καλύπτει, μεταξύ άλλων, τις παρακάτω θεματικές ενότητες:
Cybersecurity architecture principles
Security of networks, systems, applications and data
Incident response
The security implications of the adoption of emerging technologies


Εισηγητής: Dr. Κωνσταντίνος Παπαπαναγιώτου, CISSP, Information Security Services Sales Manager, OTE, OWASP Greek Chapter President, ISACA Cybersecurity Nexus Liaison for Greece.

Πληροφορίες/εγγραφές: Ελληνοαμερικανική Ένωση: 210-3680907, training@hau.gr
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.