.

Η Dahua συνεχίζει δυναμικά στην αγορά των θερμικών καμερών με τη «Smart Thermal Network Camera Series»

Η Dahua ενισχύει δυναμικά τον τομέα των λύσεων επιτήρησης θερμικής τεχνολογίας, εισάγοντας στη παγκόσμια αγορά τη σειρά καμερών “smart thermal network camera”.

Η σειρά αυτή, περιλαμβάνει μοντέλα δικτυακών θερμικών καμερών, που διακρίνονται για την πολύ υψηλή ποιότητα εικόνας που προσφέρουν και τα προηγμένα χαρακτηριστικά λειτουργίας που τις καθιστούν ιδανικές λύσεις για πληθώρα εφαρμογών με επίκεντρο την περιμετρική προστασία σε πολλές επαγγελματικές εγκαταστάσεις.

Η σειρά “smart thermal network camera” περιλαμβάνει μοντέλα κάθε τύπου και συγκεκριμένα: PTZ, speed dome, bullet και απλές dome. Όλες οι κάμερες υποστηρίζουν «έξυπνες» λειτουργίες που επιτυγχάνουν υψηλή ακρίβεια ανίχνευσης στόχων με βάση τη διαφορά θερμοκρασίας, ακόμα και όσων στόχων κινούνται με ταχύτητα και κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες αλλά και σε απόλυτο σκοτάδι.

Υπάρχουν επίσης δικτυακά μοντέλα καμερών PTZ υβριδικής τεχνολογίας που συνδυάζουν θερμική και οπτική λειτουργία με zoom 40x παρέχοντας ιδανικό συγχρονισμό λειτουργιών ανάλογα τις συνθήκες που επικρατούν. Η εταιρία έχει επίσης αναπτύξει ειδικό λογισμικό για την υποστήριξη των δικτυακών θερμικών καμερών, αλλά και μονάδες NVR που συνδυαστικά καλύπτουν λειτουργικά τις απαιτήσεις ειδικών εγκαταστάσεων όπως: μέσα μεταφοράς, μεγάλες βιομηχανικές μονάδες, χερσαία και θαλάσσια σύνορα και άλλες υποδομές υψηλών απαιτήσεων.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.