.

Η ENCODE υποψήφια για το Αμερικανικά Βραβεία Τεχνολογίας: “US Hedge Fund Management Security Solution Award 2016”.



Η ENCODE, πάροχος της καινοτόμου πλατφόρμας “Security Analytics and Insident Response Orchestration” έχει προεπιλεγεί στην κατηγορία "Καλύτερη λύση για την ασφάλεια" στα πλαίσια των Αμερικανικών Βραβείων Τεχνολογίας: “US Hedge Fund Management Security Solution Award 2016”.

Τα ετήσια βραβεία “Hedge Fund Management Technology Awards” των ΗΠΑ, αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τους παρόχους τεχνολογιών αντιστάθμισης κινδύνου, καθώς και τις επιχειρήσεις τεχνολογίας που παρέχουν ουσιαστικές λύσεις και προϊόντα που έχουν επιδείξει την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών καθώς και την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών.

Η καινοτόμος πλατφόρμα Enorasys της ENCODE είναι το αποτέλεσμα εκατοντάδων ενεργών δοκιμών προσομοίωσης APT καθώς και η περισσότερο από 10 χρόνια εμπειρία της εταιρίας στην αντιμετώπιση και στην άμβλυνση προηγμένων απειλών στον κυβερνοχώρο, βοηθώντας ουσιαστικά τους πελάτες της. Η ENCODE, μέσα από συνεχή έρευνα έχει αναπτύξει καινοτόμους και σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης των επιθέσεων.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε επιλεγεί για τα βραβεία αυτά μέσα σε μια κοινότητα όπου ήδη υπηρετούμε τους πελάτες για πολλά χρόνια και προσβλέπουμε στην επέκταση μας στην κοινότητα HFM κατά τη διάρκεια του 2016" δήλωσε ο Πάνος Δημητρίου, Chief Technology Officer και Συνιδρυτής της ENCODE. Οι νικητές και οι επιλαχόντες των βραβείων: “HFM US Technology Awards 2016”, θα ανακοινωθούν στην τελετή απονομής των βραβείων, την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη.

Πληροφορίες
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.