.

Η Europol προειδοποιεί για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στην Ευρώπη


Μιλώντας στην ελβετική εφημερίδα Neue Zuercher Zeitung, ο διευθυντής της Europol προειδοποιεί για νέο μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στη γηραιά ήπειρο.

Ανησυχητικά είναι τα μηνύματα από την Europol, καθώς σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό οργανισμό περίπου πέντε χιλιάδες μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έχουν παρεισφρήσει στη Ευρώπη. 

Μιλώντας στην ελβετική εφημερίδα «Neue Zuercher Zeitung», ο διευθυντής της Europol προειδοποίησε μάλιστα για νέο μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στη γηραιά ήπειρο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το Ισλαμικό Κράτος και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις ετοιμάζουν μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα - ίσως το μεγαλύτερο της τελευταίας δεκαετίας -σε κάποιο μέρος της Ευρώπης με σκοπό να προκαλέσουν μεγάλο αριθμό θυμάτων. «Οι επιθέσεις αυτές», τόνισε, «δεν θα πραγματοποιηθούν κατ΄ανάγκη από ομάδες ενόπλων, όπως συνέβη στις επιθέσεις στο Παρίσι, αλλά και από μοναχικούς λύκους».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Europol κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις. Το ίδιο είχε κάνει στις 26 Ιανουαρίου.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.