.

Νέο επιχειρησιακό κέντρο της G4S στη Λάρισα

Στην έναρξη λειτουργίας του νέου Επιχειρησιακού Κέντρου της εταιρείας στη Λάρισα, προχώρησε η G4S Cash Solutions που δραστηριοποιείται στον κλάδο μεταφοράς και διαχείρισης αξιών στην Ελλάδα και είναι μέλος του ομίλου G4S, του μεγαλύτερου ομίλου ιδιωτικής ασφάλειας στον κόσμο.

Η επένδυση αναμένεται να συμβάλλει αποτελεσματικά στην προστασία και κατ'επέκταση στην ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή. 

Το νέο Κέντρο, που είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ασφαλείας, θα στελεχώνεται από 30 άτομα, ενώ θα επιχειρούν 10 θωρακισμένα οχήματα, τα οποία θα εξυπηρετούν τις ανάγκες του πελατολογίου της εταιρείας στην περιοχή της Λάρισας και τους όμορους νομούς.

Σημειώνεται, ότι η G4S Cash Solutions, με το νέο Κέντρο στη Λάρισα, αναβαθμίζει το ευρύ δίκτυο των Επιχειρησιακών της Κέντρων στην Ελλάδα, ενώ διαθέτει και το μεγαλύτερο στόλο οχημάτων εκτελώντας περισσότερες από 800.000 επιτυχημένες διακινήσεις αξιών ετησίως, με τις μεταφερόμενες αξίες να ξεπερνούν το 50% του ετήσιου ΑΕΠ της χώρας.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.