.

Σημαντική αναγνώριση και συνεργασία της Hikvision την Milestone και WD αντίστοιχα


Η Hikvision ανακοίνωσε πρόσφατα δυο σημαντικές εξελίξεις, σχετικά με στρατηγικές συνεργασίες που έχει συνάψει με άλλες εταιρίες, όπου αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο τις δραστηριότητες της στο τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, αναγνωρίστηκε ως Elite Partner της Milestone Systems της κορυφαίας εταιρίας ανοιχτής πλατφόρμας σε δικτυακό λογισμικό διαχείρισης video (VMS) στα πλαίσια του προγράμματος Milestone Camera Partner Program (CaPP). Η συγκεκριμένη αναγνώριση έγινε με κριτήριο τα πολύ υψηλά στάνταρ ποιότητας των λύσεων της εταιρίας και θα βοηθήσει την Hikvision να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση της στην αγορά των δικτυακών λύσεων επιτήρησης.

Επίσης, η Hikvision ανακοίνωσε την ενσωμάτωση σκληρών δίσκων της WD σε όλα τα συστήματα επιτήρησης της γκάμας της, αναβαθμίζοντας σημαντικά το επίπεδο συνεργασίας της με την κορυφαία εταιρία αποθηκευτικών μέσων. Η σειρά σκληρών δίσκων WD Purple και WD Purple NV, που είναι ειδικά σχεδιασμένοι για χρήση σε συστήματα επιτήρησης, υποστηρίζουν μεταξύ άλλων τη τεχνολογία ALLFrame η οποία βελτιώνει σημαντικά τη ροή δεδομένων και αναβαθμίζει τη λειτουργία αναπαραγωγής.

Πηγή; securitymanager.gr
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.