.

Συνεργασία ITWay με Positive Technologies


Η ITWay Hellas ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία Διανομής με την Positive Technologies, ηγέτιδα εταιρία σε λύσεις vulnerability assessment,compliance management και threat analysis.

Η Positive Technologies θωρακίζει την εταιρία από απειλές ασφαλείας που δεν είναι ορατές. Η προστασία της επιχείρησης είναι ένα κρίσιμο ζήτημα και πρέπει να βασίζεται σε επιστήμονικά κριτήρια και σε μοντέρνες τεχνολογίες. Η Positive Technologies αποτελεί κυρίαρχο κατασκευαστή σε λύσεις εντοπισμού ευπαθειών, διαχείριση συμμόρφωσης με τα παγκόσμια πρότυπα και ανάλυση απειλών με περισσότερους από 1000 οργανισμούς παγκοσμίως να υιοθετούν τις λύσεις της.

Τα προϊόντα της Positive Technologies μπορούν να ενσωματωθούν απρόσκοπτα σε ολόκληρο τον οργανισμό προστατεύοντας τις εφαρμογές υπό ανάπτυξη, εντοπίζοντας πιθανές ευπάθειες στο εταιρικό δίκτυο και τις εφαμογές, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τις κανονιστικές απαιτήσεις και αποτρέποντας επιθέσεις σε πραγματικό χρόνο.

Κύριος στόχος της Positive Technologies είναι να εγείρει την επίγνωση του χρήστη σε θέματα ασφαλείας εξασφαλίζοντας παράλληλα την έγκαιρη αντιμετώπιση νέων κινδύνων.

«Με τη νέα αυτή συνεργασία, ενδυναμώνουμε το portfolio των προσφερόμενων λύσεων μας σε Vulnerability management. Εισάγουμε παράλληλα μερικά νέα στοιχεία τα οποία έχουμε διαπιστώσει ότι είναι αναγκαία στην Ελληνική αγορά. Το πρώτο στοιχείο αφορά την ασφάλεια των εφαρμογών – με την Positive Technologies προσφέρουμε πλέον πολύ δυνατά εργαλεία για Source Code Analysis των εφαρμογών. Ένα δεύτερο στοιχείο είναι η εξειδικευμένη λύση στην αντιμετώπιση απειλών που απευθύνονται σε Industrial Control Systems (ICS) και συστήματα SCADA. Δεδομένου ότι “quick fix” δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν σε αυτά τα συστήματα, οι προληπτικοί έλεγχοι οι οποίοι εμφανίζουν τα τρωτά σημεία των συστημάτων αυτών, και μας βοηθούν να προτεραιοποιήσουμε τις απειλές και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας, είναι αναγκαίοι. Και ένα τρίτο πολύ ενδιαφέρον στοιχείο της νέας αυτής συνεργασίας σχετίζεται με τις λύσεις της Positive Technologies για την ασφάλεια των τηλεπικοινωνιών , την ασφαλή μετάδοση του σήματος πιο συγκεκριμένα δικτύων 3G/ 4G και γενικότερα την ασφάλεια των Signaling Systems No7 (SS7).» , δήλωσε ο κος Ιωάννης Γκιώνης , Sales & Marketing Manager της εταιρίας ITWAY Hellas.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.