.

Στα 71 δισεκατομμύρια δολάρια η αγορά βίντεο-επιτήρησης μέχρι το 2022



Μια νέα έκθεση της εταιρείας ερευνών MarketsandMarkets, προβλέπει ότι η αγορά βίντεο-επιτήρησης θα φθάσει τα 71,28 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022, με εκτιμώμενο μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης 16,56%, μεταξύ 2016 και 2022. Η έκθεση παρέχει μια λεπτομερή ανάλυση των συστημάτων παρακολούθησης βίντεο και των λύσεων που προσφέρονται, ανάλογα με το είδος του συστήματος, την εφαρμογή και τη γεωγραφία.

Ο τομέας υπηρεσιών του κλάδου αναμένεται να σημειώσει τη μεγαλύτερη ανάπτυξη, μεταξύ 2016 και 2022. Σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν οι υπηρεσίες Cloud και παρακολούθησης βίντεο ως υπηρεσία, όπως και το λογισμικό διαχείρισης βίντεο. Η χρήση των νευρωνικών δικτύων και αλγορίθμων στα βιομετρικά συστήματα επιτήρησης, είναι επίσης ουσιαστικό μέρος του λογισμικού. Η πρόοδος στην αγορά βίντεο-επιτήρησης θα βασιστεί στις τεχνολογίες λογισμικού και υπηρεσιών.

Η αγορά για τον εμπορικό τομέα αναμένεται να αυξηθεί μεταξύ 2016 και 2022, με υψηλή ζήτηση για συστήματα ασφαλείας σε μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις λιανικής πώλησης. Στον εμπορικό τομέα, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οι τράπεζες οδηγούν την αγορά συστημάτων επιτήρησης, χρησιμοποιώντας τα συστήματα παρακολούθησης βίντεο, για να παρέχουν ασφάλεια στα κτίρια, να παρακολουθούν την κίνηση των πελατών και τις δραστηριότητες του προσωπικού.

Η αγορά βίντεο-επιτήρησης αναμένεται να σημειώσει τη μεγαλύτερη αύξηση στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, με την υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών (cloud και analytics υπηρεσίες) και των συστημάτων ασφαλείας, για την προστασία της οικονομίας και των υποδομών από εγκληματικές δραστηριότητες και τρομοκρατικές επιθέσεις. Η μείωση των τιμών IP καμερών, αλλά και η παρουσία των μεγάλων παικτών, είναι οι παράγοντες που θα οδηγήσουν στην αύξηση της αγοράς συστημάτων παρακολούθησης βίντεο σε αυτή την περιοχή.

Πηγή: Zarifopoulos.com
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.