.

ACESEE All in One. AHD, TVI, CVI και αναλογικό από μία κάμερα!


Με τη νέα «Όλα σε Ένα» επαγγελματική Full HD σειρά καμερών της ACESE είναι δυνατή η επιλογή οποιουδήποτε σήματος video. Η νέα αυτή κάμερα είναι ταυτόχρονα AHD, TVI, CVI και αναλογική με την επιλογή να γίνεται από τον ενσωματωμένο UTC controller

Τα τελευταία χρόνια η αγορά του αναλογικού HD, δηλαδή του High Definition Αναλογικού σήματος μέσω ομοαξονικού καλωδίου ή UTP (με baluns) εμφάνισε αξισημείωτη άνοδο. Είτε αρχικά με το HD-CVI, είτε στη συνέχεια με το HD-TVI και το AHD (Analogue HD). Ο υψηλός βαθμός δημοφιλίας των παραπλήσιων αυτών τεχνολογιών προέκυψε κυρίως από τις υψηλότερες αναλύσεις καταγραφής, σε σχέση με το απλό αναλογικό (CVBS), σε συνδυασμό βέβαια και με την ευκολία στην αναβάθμιση ήδη εγκατεστημένων συστημάτων CCTV, χωρίς να απαιτείται η αλλαγή στην καλωδίωση. Ταυτόχρονα όμως προέκυψε και κάποια σύγχυση στην αγορά. Οι περισσότεροι εγκαταστάτες βρέθηκαν στην θέση να πρέπει να επιλέξουν την τεχνολογία την οποία θα προωθήσουν, καθώς το καταγραφικό τους θα έπρεπε να είναι απαραίτητα της ίδιας τεχνολογίας με τις κάμερες. Οι νέα σειρά καμερών ALL in One είναι μία πρόταση της Acesee που φιλοδοξεί να δώσει ελευθερία επιλογής στον κάθε εγκαταστάτη και να λύσει κάθε πρόβλημα συμβατότητας.

Εύκολη επιλογή τύπου σήματος μέσω UTC Controller στο καλώδιο

Οι «Όλα σε Ένα» κάμερες της ACESEE επιτρέπουν στον εγκαταστάτη να επιλέξει εκείνος τον τύπο του σήματος που επιθυμεί, ανάλογα με τον τύπο σήματος που δέχεται το εγκατεστημένο καταγραφικό. Αυτό γίνεται εύκολα μέσω του ειδικού διακόπτη στο καλώδιο. Έτσι έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αρχικά απλό αναλογικό σήμα (στα 1.200 TV Lines), ώστε να ρυθμίσει την εστίαση της κάμερας και το πλάνο, χρησιμοποιώντας το απλό test monitor που είχε μέχρι και σήμερα και στη συνέχεια να αλλάξει το σήμα σε AHD ή TVI ή CVI. Ένα πρόσθετο όφελος με τις All in One είναι ότι κατά αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να αγοράσει νέο HD test monitor για να εγκαταστήσει κάμερες τεχνολογίας AHD, TVI ή CVI.

Επαγγελματική σειρά Low Lux, SquareΤech IR, UTC, OSD και WDR στα 1080p Megapixel και 3 Χρόνια Εγγύηση

Οι «Όλα σε Ένα» σειρά της ACESEE προσφέρουν καθαρή εικόνα στα 1080p (2 Megapixel) με WDR (Wide Dynamic Range), αλλά και φωτεινή εικόνα τη νύχτα λόγω της υψηλής τους ευαισθησίας και της ψηφιακής μείωσης θορύβου (3DNR). Διαθέτουν επίσης μηχανικό φίλτρο ICR και ενσωματώνουν τα νέας τεχνολογίας SquareIR της ACESEE, τα οποία προσφέρουν μεγαλύτερη γωνία και πιο ομοιόμορφη διάχυση φωτός, όπως και καλύτερη απαγωγή θερμότητας και υψηλότερη διάρκεια ζωής. Οι κάμερες της ACESEE (www.acesee.com) υποστηρίζονται πλήρως από τη Novo και καλύπτονται από 3 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, ενώ επιπλέον κατασκευάζονται κατά ISO και πληρούν όλα τα διεθνή standards (CE, FCC και RoHS).

Πληροφορίες: Novo Technologies (www.novo.gr): τηλ. 210 2723127

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.