.

Το βραβείο “Best Protection 2015 Award” για το Symantec Endpoint Protection



«Η εταιρική λύση Symantec Endpoint Protection κέρδισε το βραβείο «Best Protection 2015″, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά επίπεδα προστασίας σε όλες τις δοκιμές», δήλωσε ο MaikMorgenstern, CTO του ινστιτούτου AV-TEST.

Το ινστιτούτο AV-TEST, διεθνώς αναγνωρισμένο για τις αμερόληπτες, αυστηρές πρακτικές δοκιμών του, αξιολογεί καθ’ όλη τη διάρκεια ενός έτους, την αποτελεσματικότητα προστασίας που παρέχουν οι διάφορες λύσεις ασφάλειας απέναντι σε προηγμένες απειλές. Οι λύσεις ασφάλειας υποβάλλονται σε χίλιες και πλέον δοκιμές live zero-day attacks, οι οποίες επιχειρούνται μέσω μολυσμένων websites και e-mails, με σκοπό να αξιολογηθούν οι δυνατότητες προστασίας που προσφέρει κάθε προϊόν. Επιπλέον, το AV-TEST μετρά την ανιχνευσιμότητα που παρέχουν οι λύσεις ασφάλειας για πάνω από 150.000 σύγχρονες, διαδεδομένες απειλές.

Το Symantec Endpoint Protection επικράτησε όλων των ανταγωνιστικών λύσεων ασφάλειας σε όλον τον κύκλο δοκιμών το 2015.

Σε κάθε μια από έξι δοκιμές πιστοποίησης του AV-Test, το Endpoint Protection αντεπεξήλθε με σταθερά υψηλές λειτουργίες προστασίας που άγγιξαν σχεδόν το 100% του επιπέδου επιτυχίας. Για την απόδοσή του αυτή, το προϊόν κέρδισε το AV-TEST “Best Protection 2015 Award”. Επιπλέον, το antivirus Norton Security αναγνωρίστηκε από το AV–TEST ως η καλύτερη εφαρμογή στο επίπεδο της κατηγορίας προϊόντων Consumer. Είναι η πρώτη φορά που ένας προμηθευτής βραβεύεται και στις δύο κατηγορίες προϊόντων, Business και Consumer. Εκπρόσωποι της Symantec παρέλαβαν τα βραβεία στην ετήσια τελετή απονομής του Ινστιτούτου AV-TEST, στο Wolfsburg της Γερμανίας.

Οι σύγχρονες κυβερνο-επιθέσεις γίνονται ολοένα και πιο ευρηματικές, εκμεταλλευόμενες τα τελικά σημεία (endpoints) των δικτύων για να διεισδύσουν στις μηχανογραφικές υποδομές ενός οργανισμού. Το Endpoint Protection παρέχει απαράμιλλη προστασία, σε επίπεδο απόδοσης και διαχείρισης, αποσοβώντας προληπτικά νέες και άγνωστες απειλές. Η εταιρεία, έχοντας από χρόνια πρωτοστατήσει στην ανάπτυξη τεχνολογιών πολλαπλής προστασίας των endpoints, καθίσταται σήμερα -χάρη σε αυτή την προσέγγιση- ο ηγέτης των επόμενης γενιάς εφαρμογών προστασίας τελικού σημείου.

«Η ευφυής προστασία επόμενης γενιάς που παρέχει η Symantec, χρησιμοποιεί προηγμένες μηχανές μάθησης για να μπλοκάρει άμεσα μη φυσιολογικές συμπεριφορές, σε πραγματικό χρόνο και να αποτρέψει στοχευμένες επιθέσεις», δήλωσε ο Amit Jasuja, Senior Vice President, ProductDevelopment, της εταιρείας. «Επιπροσθέτως, η προσπάθεια αυτή υποστηρίζεται και από το μεγαλύτερο στον κόσμο, μη στρατιωτικό δίκτυο καταγραφής απειλών, εντοπίζοντας τάχιστα τη μετάλλαξη του malware και των zero-day απειλών, χωρίς να επηρεάζει την απόδοση των συστημάτων».

Το Endpoint Protection αξιοποιεί ευφυείς τεχνολογίες ανίχνευσης και πρόληψης, όπως η μηχανική μάθηση, για να αποσοβεί τις απειλές το συντομότερο δυνατόν. Αξιοποιώντας την ισχύ τουSymantec Global Intelligence Network, ιεραρχεί και εντοπίζει ταχύτερα τις επιθέσεις, ελαχιστοποιώντας τα επίπεδα επικινδυνότητας. Παράλληλα, το Symantec Endpoint Protection διαφυλάττει τα υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας των επιχειρήσεων, παρέχοντας διακριτική προστασία που δεν επιβραδύνει την απόδοση μέσω false positives.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Symantec Endpoint Protection, επισκεφθείτε το Symantec.com. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε ολόκληρη την έκθεση του AV–TEST Institute.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.