.

Ταχεία ανάπτυξη για την παγκόσμια αγορά συστημάτων ασφάλειας συνδεδεμένων κατοικιών


Η παγκόσμια αγορά συνδεδεμένων συστημάτων ασφάλειας κατοικιών, αναμένεται να αυξηθεί με μέσο ετήσιο ρυθμό 48% κατά την περίοδο 2016-2020, σύμφωνα με μια έκθεση της Research and Markets. Οι συνδεδεμένες λύσεις ασφάλειας για το σπίτι περιλαμβάνουν τρισδιάστατες κάμερες night-vision, ηλεκτρονικές κλειδαριές, αισθητήρες κίνησης, συστήματα συναγερμού και συσκευές παρακολούθησης. Οι ολοκληρωμένες διαδικτυακές λύσεις διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην αποτελεσματική λειτουργία αυτών των συστημάτων ασφάλειας.

Οι καινοτομίες της αγοράς των συνδεδεμένων κατοικιών, όπως η μείωση των τιμών του hardware, η πρόοδος στον τομέα των ασύρματων προτύπων, η διείσδυση των smartphone, το βελτιωμένο εύρος ζώνης και οι βελτιωμένες εφαρμογές πρόσβασης και απομακρυσμένου ελέγχου σε συστήματα κατοικιών, τροφοδοτούν την ανάπτυξη αυτής της αγοράς. Οι προμηθευτές συστημάτων ασφάλειας επεκτείνουν τα κανάλια διανομής και τις δαπάνες Ε & Α για τη βελτίωση της προσφοράς των προϊόντων τους και την εξέλιξη του οικιακού αυτοματισμού, ώστε να παρέχουν στους ιδιοκτήτες ακινήτων βελτιωμένη ασφάλεια.

Σύμφωνα με την έκθεση, η αυξανόμενη ζήτηση για συστήματα ασφάλειας για το σπίτι και η πρόσφατη αύξηση της διείσδυσης των smartphone, θα βοηθήσει στην ανάπτυξη αυτής της αγοράς κατά τη διάρκεια της προβλεπόμενης περιόδου. Η έκθεση αναφέρει επίσης, ότι με την έλευση του IoT ο αριθμός των συνδεδεμένων συσκευών σε όλο τον κόσμο έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Όλες οι συσκευές Wi-Fi λειτουργούν με την τεχνολογία cloud, ενώ η προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για την έγκριση της έξυπνης τεχνολογίας στο σπίτι.

Στην έκθεση αναφέρονται επίσης οι ακόλουθες εταιρείες ως βασικοί προμηθευτές συστημάτων ασφάλειας για το σύγχρονο συνδεδεμένο σπίτι: ADT, AT & T, Comcast, Honeywell, Total Connect και Verizon.

Πηγή: Zarifopoulos.com
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.