.

CASH360: Η νέα υπηρεσία της G4S Cash Solutions



Η νέα υπηρεσία CASH360 μειώνει τις λειτουργικές δαπάνες, περιορίζει τα περιστατικά ασφαλείας και ενισχύει την ανταγωνιστικότητα.

Στην ανάπτυξη της υπηρεσίας CASH360, της πρώτης ολοκληρωμένης λύσης διαχείρισης μετρητών για τα καταστήματα λιανεμπορίου και τα μικρά εμπορικά καταστήματα, έχει προχωρήσει η G4S Cash Solutions, η κορυφαία εταιρεία στον Κλάδο Μεταφοράς και Διαχείρισης Αξιών στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου G4S, του μεγαλύτερου ομίλου ιδιωτικής ασφάλειας στον κόσμο.

Η καινοτόμα εφαρμογή CASH360, που συμβάλλει άμεσα στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της ασφάλειας μιας επιχείρησης, αποτελεί τη βέλτιστη λύση διαχείρισης μετρητών για την επιχείρηση, καλύπτοντας τον πλήρη κύκλο ροής του χρήματος από το κατάστημα έως την κατάθεσή του στην τράπεζα. Η υπηρεσία ενσωματώνει την κορυφαία τεχνολογία υλικού και λογισμικού παγκοσμίως και προσαρμόζεται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης παρέχοντας ολοκληρωμένη λύση είτε για το ταμείο είτε για τις εργασίες “back-office”.

Ειδικότερα, μέσα από τη λειτουργία του CASH360, αυτοματοποιούνται οι καταθέσεις και εξαλείφεται το κόστος διαχείρισης των εργασιών “back-office”, ενώ ενισχύεται σημαντικά το επίπεδο ασφαλείας αφού περιορίζεται ο κίνδυνος για περιστατικά όπως ληστείες, κλοπές κλπ. Παράλληλα, παρέχεται εγγυημένη πίστωση του λογαριασμού της επιχείρησης, με το ύψος των αξιών που έχουν κατατεθεί στα μηχανήματα CASH360, καθώς και δυνατότητα ημερήσιας πίστωσης σε συνεργασία με την τράπεζα.

Επιπλέον, χάρη στην πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της G4S Cash Solutions, η λύση CASH360 περιλαμβάνει σειρά “all-in-one” υπηρεσιών, όπως την παροχή μηχανολογικού εξοπλισμού και εξειδικευμένου λογισμικού, τις χρηματαποστολές & καταμέτρηση, την εποπτεία & συντήρηση με δικούς της τεχνικούς, την ενίσχυση της ασφάλειας και την ασφάλιση των χρημάτων. 

Σημειώνεται, ότι η G4S Cash Solutions στην Ελλάδα, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο 20 Επιχειρησιακών Κέντρων, καθώς και τον μεγαλύτερο και αρτιότερο τεχνολογικά στόλο οχημάτων εκτελώντας περισσότερες από 800.000 επιτυχημένες διακινήσεις αξιών ετησίως, με τις μεταφερόμενες αξίες να ξεπερνούν το 50% του ετήσιου ΑΕΠ της χώρας.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.