.

D-Link DCS-7000L. Με την πλέον αξιόπιστη ασύρματη τεχνολογία και cloud δυνατότητες


Μια από τις νεότερες προτάσεις της D-Link στο τομέα των IP ασύρματων καμερών, που υποστηρίζει πρόσβαση cloud και Full HD ανάλυση, προσφέρει αξιοπιστία, ευελιξία και μέγιστη απόδοση για επιτήρηση 24/7.

Είναι γεγονός, ότι οι IP κάμερες επιτήρησης που εισάγει η D-Link στην παγκόσμια αγορά, διακρίνονται για τις τεχνολογικές καινοτομίες και τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που υιοθετούν. Αυτόν τον κανόνα ακολουθεί πιστά και το μοντέλο DCS-7000L που αποτελεί μια κάμερα που ξεχωρίζει για τη συμπαγή της σχεδίαση προσφέροντας διακριτικότητα και υποστηρίζοντας την ασύρματη τεχνολογία Wireless AC, επιτήρηση Full HD ανάλυσης, day/night λειτουργία και δυνατότητα cloud εφαρμογής.

Σχετικά με την τεχνολογία Wireless AC, επιτρέπει την ασύρματη διασύνδεση της κάμερας σε ένα δίκτυο και τη μεταφορά video με πολύ μεγάλη αξιοπιστία και υψηλές ταχύτητες, αποδίδοντας πολύ καλύτερο streaming και προσφέροντας ευελιξία ως προς την επιλογή εγκατάστασης της κάμερας.

Η DCS-7000L διαθέτει φακό εστίασης 2,4mm και ενσωματωμένο αισθητήρα 1/4 Megapixel CMOS, που αποδίδει πολύ υψηλής ποιότητας video με ανάλυση 720p HD, προσφέροντας εικόνες ιδιαίτερης καθαρότητας με κάθε λεπτομέρεια, ενώ χάρη στη λειτουργία ePTZ o χειριστής μπορεί να επιλέξει zoom in, zoom out και κίνηση pan, καλύπτοντας παράλληλα ένα πολύ διευρυμένο πεδίο θέασης και συγκεκριμένα σε γωνία: (H)98°/(V)52°/(D)115°. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η παρουσία ενσωματωμένου φίλτρου αποκοπής υπέρυθρων, για ακρίβεια απόδοσης των χρωμάτων και βελτιστοποίηση της ποιότητας των εικόνων που λαμβάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ για τη διάρκεια της νύχτας ή γενικότερα για συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού, η κάμερα διαθέτει IR LEDπου επιτρέπουν τη λήψη καθαρών εικόνων σε εμβέλεια 8 μέτρων.

Από τα πλέον αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αυτής της κάμερας, είναι φυσικά οι δυνατότητες που προσφέρει η εφαρμογή mydlink που έχει αναπτύξει αποκλειστικά η D-Link για τη διαχείριση πολλών μοντέλων καμερών της. Η εφαρμογή αυτή για iOS και Android smartphones και tablets, υποστηρίζει cloud πρόσβαση και επιτρέπει με ευκολία τη δυνατότητα ρυθμίσεων, διαχείρισης αλλά και απομακρυσμένης επιτήρησης από οπουδήποτε υπάρχει ασύρματη σύνδεση 3G/4G. Επίσης, η διαχείριση της κάμερας μπορεί να γίνει απομακρυσμένα και μέσω οποιουδήποτε υπολογιστή με σύνδεση στο Internet μέσω του ασφαλούς mydlink web portal. 

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε τη δυνατότητα αποθήκευσης αρχείων σε micro sd κάρτα καθώς επίσης και τη λειτουργία ειδοποιήσεων μέσω email με στιγμιότυπα εικόνων ή αρχεία video από το πεδίο θέασης της κάμερας, όταν ανιχνευτεί κάποια ύποπτη κίνηση ή θόρυβος. Η κάμερα είναι συμβατή με ONVIF, υποστηρίζει συμπίεση H.264 και MJPEG καθώς και όλα τα γνωστά πρότυπα ασύρματης διασύνδεσης.

Η DCS-7000L αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια αξιόπιστη ασύρματη κάμερα επιτήρησης που θα προσφέρει διακριτικότητα, ευκολία χειρισμού και υψηλή απόδοση.

Πληροφορίες: D-Link Hellas (www.dlink.com/gr), τηλ.: 2130020352

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.