.

Πρώτη η ESET στο φιλτράρισμα των spam. Επιβεβαιώνει κρίσιμη δοκιμή με εξαιρετικά αποτελέσματαΟ Oργανισμός Virus Bulletinπαρουσίασε την συγκριτική έκθεση VBSpam, με δοκιμές λύσεων anti-spam σε πραγματικές περιπτώσεις. Η ESET «πέτυχε τελική βαθμολογία 99.995 – για ακόμη μία φορά καλύτερη από οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Ξεκάθαρα η ESET αξίζει ακόμη ένα βραβείο VBSpam+» αναφέρεται στην έκθεση του Virus Bulletin για τη δοκιμή.

Το ESET Security Mail for Microsoft Exchange Server ξεχώρισε από τις υπόλοιπες δεκαπέντε λύσεις που συμμετείχαν στη δοκιμή, και της απονεμήθηκε η κορυφαία διάκριση VBSpam+. Η λύση της ESET έχασε μόνο δέκα μηνύματα spam ανάμεσα σε περισσότερα από 200.000 ηλεκτρονικά μηνύματα, με μηδενικά false positives - ακόμη και στα newsletters, στα οποία τα περισσότερα άλλα προϊόντα αντιμετώπισαν δυσκολίες να ταξινομήσουν σωστά. Ο συνδυασμός του εξαιρετικού ποσοστού ανίχνευσης και των υψηλών επιδόσεων στα false positives, παράλληλα με την υψηλή ταχύτητα της λύσης της ESET, είχαν ως αποτέλεσμα μια συνολική επίδοση 99.995 βαθμών, την υψηλότερη στην δοκιμή.

Στην πρόσφατη δοκιμή VBSpam το Νοέμβριο 2015, το ESET Mail Security επίσης είχε σημειώσει εξαιρετικά αποτελέσματα, με 99.99 βαθμούς και κανένα false positive. «Είμαστε περήφανοι που οι πελάτες μας μπορούν να επωφεληθούν από την σταθερά άριστη απόδοση των προϊόντων μας», δήλωσε ο Jan Balaz, Product Manager στην ESET.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server και τη σελίδα του Virus Bulletin VB Spam
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.