.

HIKVISION DS-2AE4223TI-D. Μεσαίου μεγέθους Speed Dome κάμερα HDTVI 1080p, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους


Το μοντέλο αυτό έρχεται να καλύψει την ανάγκη για μία πιο διακριτική speed dome κάμερα, μεσαίου μεγέθους, που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επιτήρηση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, παρέχοντας πεντακάθαρη εικόνα, τόσο την ημέρα όσο και την νύχτα.

Τα IR LEDs που διαθέτει η κάμερα, καλύπτονται με ειδικό μαύρο γυαλί, το οποίο μηδενίζει την αντανάκλαση και αυξάνει την απόδοση του υπέρυθρου φωτισμού, που για την συγκεκριμένη κάμερα μπορεί να φτάσει έως και τα 100 μέτρα.

Η κάμερα έχει αισθητήριο 1/3΄΄ Progressive Scan CMOS και παρέχει εικόνα Full HD1080p ή 720p. Διαθέτει φακό day/night με οπτικό zoom 23x (4-92.0mm) και ψηφιακό zoom 16x. Η κάμερα διαθέτει επίσης μετακινούμενο φίλτρο IR και λειτουργίες Digital WDR, AGC, White Balance, 3D DNR, BLC κ.ά.Στην κάμερα μπορούν να προγραμματιστούν 256 προκαθορισμένες θέσεις αυτόματης μετάβασης (presets), 8 αυτόματοι γύροι περιπολίας (tours), 4 διαδρομές με αυτόματη εκμάθηση (patterns), 8 δυναμικές περιοχές απόκρυψης κ.ά.

Για τον ακριβή και γρήγορο εντοπισμό, η κάμερα παρέχει διάφορες ταχύτητες κίνησης & στρέψης, που ξεκινούν με μία χειροκίνητη περιφορά με 0.1ο το δευτερόλεπτο και φτάνει σε ένα γρήγορο preset με 80ο το δευτερόλεπτο, για οριζόντια ή κάθετη κίνηση. Τέλος η κάμερα διαθέτει και αναλογική έξοδο video, για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παλαιότερα αναλογικά καταγραφικά ή monitors.

Πληροφορίες: ΗΛΚΑ (www.ilka.gr), τηλ.: 210-6071510

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.