.

Η προστασία της Kaspersky Lab «γίνεται» wearable: Δυνατότητες διαχείρισης μέσω smartwatch για το νέο Kaspersky Internet Security for Android


Η Kaspersky Lab παρουσιάζει τη νέα έκδοση του Kaspersky Internet Security for Android, η οποία, εκτός από βελτιωμένες επιδόσεις και κορυφαία προστασία, διαθέτει και επιλογή για διαχείριση προστασίας μέσω συσκευών Android Wear.

Μόνο το 2015, η Kaspersky Lab κατέγραψε 17 εκατομμύρια επιθέσεις από κακόβολο mobile λογισμικό. Αυτές περιλάμβαναν προγράμματα σχεδιασμένα για παρακολούθηση, εκβιασμό, κλοπή χρημάτων και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες.

Η λύση Kaspersky Internet Security for Android παρέχει προστασία από τέτοιου είδους απειλές. Για να γίνει η λύση ακόμα πιο φιλική και προσιτή στους χρήστες, η Kaspersky Lab κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοσή της, η οποία περιλαμβάνει δυνατότητες έλεγχο μέσω των «έξυπνων» ρολογιών Android Wear.

Το smartwatch του χρήστη μπορεί πλέον να εμφανίζει ειδοποιήσεις από τη λύση Kaspersky Internet Security for Android, που είναι εγκατεστημένη σε smartphone ή tablet διασυνδεδεμένο με το ρολόι. Αυτή η δυνατότητα θα μπορούσε να αφορά, για παράδειγμα, ειδοποιήσεις σχετικά με κάποια απειλή που έχει εντοπιστεί στη συσκευή. Μέσω του ρολογιού, ο χρήστης μπορεί επίσης να δίνει εντολές εξ αποστάσεως στο προϊόν, πατώντας πλήκτρα στην οθόνη ή μέσω φωνητικών εντολών. Οι εντολές αυτές μπορούν να ενεργοποιούν έναν ηχητικό συναγερμό για την εύρεση ενός χαμένου τηλεφώνου, να εκτελούν σάρωση για κακόβουλο λογισμικό και να ενημερώνουν antivirus βάσεις δεδομένων.

Επιπλέον, η νέα έκδοση της λύσης ασφάλειας είναι πλέον συμβατή με λογισμικό Android 6.0, ώστε να παρέχει αποτελεσματική προστασία ενάντια σε ηλεκτρονικές απειλές σε ακόμη περισσότερους κατόχους συσκευών Android.

«Τα στατιστικά δείχνουν ότι το Android συνεχίζει να είναι η δεύτερη σε συχνότητα επιθέσεων πλατφόρμα μετά τα Microsoft Windows. Γι’ αυτό συνιστάται έντονα στους ιδιοκτήτες Android συσκευών να χρησιμοποιούν λύσεις ασφάλειας. Ταυτόχρονα, το Internet of Things είναι μια ραγδαίως αναπτυσσόμενη τάση και προσελκύει ολοένα και περισσότερους χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι οι πάροχοι λύσεων ασφάλειας πρέπει να καταστήσουν δυνατό για τους πελάτες τους να χρησιμοποιούν το IoT σε συνδυασμό με τις λύσεις προστασίας τους», σχολίασε οAlexey Chirkov, Product Manager της Kaspersky Lab.

Η νέα λύση Kaspersky Internet Security for Android είναι πλέον διαθέσιμη μέσω Google Play, στον ιστότοπο της Kaspersky Lab, αλλά και ως μέρος των λύσεων Kaspersky Internet Security - Multi-Device και Kaspersky Total Security - Multi-Device. Το 2015, η Kaspersky Lab κατέκτησε το βραβείο Top Developer από την Google για την καινοτόμο προσέγγισή της και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της.

Πέρα από την προστασία από κακόβουλο λογισμικό και ιστοσελίδες, η λύση περιλαμβάνει εργαλεία για τον εξ αποστάσεως έλεγχο μιας συσκευής σε περίπτωση που χαθεί ή κλαπεί, για φιλτράρισμα ανεπιθύμητων κλήσεων και μηνυμάτων και για απόκρυψη προσωπικών δεδομένων από αδιάκριτα βλέμματα. Επίσης, η διαχείριση του προϊόντος μπορεί να γίνεται εξ αποστάσεως και μέσω του portal MyKaspersky, το οποίο – για παράδειγμα – επιτρέπει την ενεργοποίηση της Anti-Theft λειτουργίας, την ενεργοποίηση ή την απενεργοποίηση της λειτουργίας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή για ενημέρωση των antivirus βάσεων δεδομένων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Kaspersky Internet Security for Android είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της Kaspersky Lab. Περισσότερες πληροφορίες για τις δωρεάν λύσεις της εταιρείας είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση free.kaspersky.com.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.