.

Η νέα super camera ασφαλείας 4K της Sony



Από ότι φαίνεται, η Sony κατασκεύασε την καλύτερη κάμερα ασφαλείας στον κόσμο, και η SNC-VB770 κοστίζει όσο θα κόστιζε η καλύτερη κάμερα ασφαλείας στον κόσμο, δηλαδή περίπου $7500.

Πρόκειται για μία mirrorless E-mount camera που μπορεί να καταγράψει καθαρό, έγχρωμο video στα 30fps, ακόμα και αν το αντικείμενο δεν φαίνεται με γυμνό μάτι” σύμφωνα με την Ιαπωνική εταιρεία.

Η κάμερα εξοπλίζεται με full-frame αισθητήρα 12,2 Megapixels, που ενδέχεται να είναι ο ίδιος που χρησιμοποιείται στην mirrorless κάμερα της Sony, Alpha A7S II, και μπορεί να συλλάβει κινούμενη εικόνα 4K σε συνθήκες σχεδόν απόλυτου σκοταδιού (0,004 lux).

Η Sony λέει πως η συγκεκριμένη κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές, που αφορούν για παράδειγμα την ανίχνευση πάγου στον δρόμο, την παρακολούθηση τούνελ, την παρακολούθηση χώρων σε μουσεία, την παρακολούθηση άγριων ζώων την νύχτα στην φύση κ.ά.

Με τέτοια ανάλυση επίσης, μπορεί να γίνει crop σε διάφορα συγκεκριμένα τμήματα μίας εικόνας, και να φαίνονται σε τέσσερις ξεχωριστές εικόνες ανάλυσης VGA (640 x 480 pixels) όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα.

Δημοσιευμένη Εικόνα


Ο έλεγχος της κάμερας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω WiFi από ένα κινητό τηλέφωνο ενώ τα αρχεία JPEG και τα αρχεία video μπορούν να αποστέλλονται απευθείας σε LAN μέσω του RJ-45 connector.

Πηγή: Engadget


Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.