.

Sur-Gard SG-System 5. Νέος δέκτης λήψης σημάτων με video & alarm verification

Η Sur-Gard, μια εταιρία που ανήκει στον όμιλο Tyco, διαθέτει το νέο δέκτη λήψης σημάτων SG-System 5 που διακρίνεται για την αυξημένη υποστήριξη συνδρομητών IP (polling), την επαλήθευση συναγερμών (videoverification) και φυσικά την αξιοπιστία λειτουργίας.

Αξιοπιστία και κάλυψη μελλοντικών απαιτήσεων

Με την υπογραφή ποιότητας που εγγυάται ο όμιλος Tyco, o νέος δέκτης SG-System 5 βασίζεται στην παράδοση και τεχνολογική υπεροχή της κατασκευάστριας εταιρίας Sur-Gard και ξεχωρίζει για την υψηλή απόδοση και αξιοπιστία που προσφέρει, εξαλείφοντας επιπρόσθετα κόστη ή άλλες προβληματικές καταστάσεις που προέρχονται από δυσλειτουργίες όπως διακοπές ή αστάθεια λειτουργίας.

Σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου δέκτη, αξίζει να αναφέρουμε ότι παρέχει αυξημένη υποστήριξη συνδρομητών IP και συγκεκριμένα:
  • 2.560 συνδρομητές οπτικής επιβεβαίωσης
  • 2.560 συνδρομητές επιτήρησης (polling)
  • 15.360 συνδρομητές χωρίς επιτήρηση (no Polling)

Συνολικά, ο νέος δέκτης μπορεί να επιτηρήσει 368,640 IP communicators (Cellular ή Ethernet) με έως 24 IP κάρτες γραμμής και αναβαθμισμένα license key κάτι που σημαίνει ότι το σύστημα είναι έτοιμο να καλύψει εύκολα τις υπάρχουσες ανάγκες ενός κέντρου λήψης σημάτων αλλά και να αναβαθμιστεί εύκολα καλύπτοντας στο μέλλον μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Καινοτομίες στην επαλήθευση σημάτων συναγερμού

Ο δέκτης SG-System 5 υποστηρίζει σύγχρονες λειτουργίες επαλήθευσης συναγερμού, όπως οπτική επαλήθευση, μειώνοντας σημαντικά τα κόστη μπορεί να προκύψουν από ψευδείς συναγερμούς. Το σύστημα μπορεί να συνδεθεί με PIR κάμερες και κατά την ενεργοποίηση συναγερμού θα έχουν τη δυνατότητα να αποστέλλουν άμεσα εικόνες στο κέντρο ελέγχου, διευκολύνοντας τους χειριστές να αξιολογήσουν τη σοβαρότητα ενός συμβάντος, με ταχύτητα και ακρίβεια. Το λογισμικό SG-Systems Console, επιτρέπει στους κεντρικούς σταθμούς να έχουν πρόσβαση σε οπτικό υλικό επαλήθευσης και να ενεργούν άμεσα ειδοποιώντας τις αρχές, σε περίπτωση που αυτό απαιτείται. Αξίζει να σημειώσουμε επίσης, ότι υποστηρίζει οπτική επαλήθευση για τα συστήματα συναγερμού DSC Power Series Neo.

Συμπαγή σχεδίαση με υψηλή απόδοση

Η μονάδα του δέκτη είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να διευκολύνει σημαντικά την τοποθέτηση του. Με μέγεθος μόλις 4U αποτελεί μια ιδιαίτερα συμπαγή κατασκευή που όμως περιλαμβάνει όλα εκείνα τα δυναμικά χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης που αναζητούμε σε ένα σύγχρονο σύστημα λήψης σημάτων όπως: κάρτες γραμμής που αποσπώνται ή αντικαθίστανται εύκολα, ισχυρή CPM με ενσωματωμένα διαγνωστικά για τον προληπτικό έλεγχο τυχόν προβλημάτων, δυνατότητα επιπέδων πρόσβασης ανά χρήστη, καθώς και εύκολες λειτουργίες προγραμματισμού και καθορισμού ρυθμίσεων μέσω οθόνης LCD και φιλικού στη χρήση μενού εργασιών.


Πληροφορίες: Automatic Alarm Systems (www.alarmsys.gr), τηλ.: 210-2135884

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.