.

Συνεργασία της SYNTAX Πληροφορική ΑΒΕΕ με την XpoLog





Η SYNTAX Πληροφορική ΑΒΕΕ (www.syntax.gr) ανακοίνωσε τη έναρξη της συνεργασία της με την XpoLog, global leader λύσεων για την ασφάλεια υποδομών και εφαρμογών. Η SYNTAX θα μεταπωλεί και υποστηρίζει την ομώνυμη κορυφαία λύση Log Management & Advanced Analytic, «XpoLog» στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στον Αραβικό Κόλπο.



Η XpoLog είναι μια εξελιγμένη λύση Διαχείρισης και Ανάλυσης Αρχείων Καταγραφής (logs) συστημάτων και εφαρμογών η οποία συλλέγει, καταγράφει, αναλύει και συσχετίζει το σύνολο των παραγόμενων αρχείων καταγραφής από τα κρίσιμα στοιχεία της υποδομής ενός οργανισμού. Το XpoLog ενημερώσει σε πραγματικό χρόνο τους υπεύθυνους του οργανισμού για κάθε περιστατικό που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια ή την λειτουργία των συστημάτων τους, βοηθώντας τους να ελαττώσουν τους κινδύνους, να συμμορφωθούν με τα διεθνή πρότυπα και τις βέλτιστες πρακτικές ασφάλειας, να προστατεύσουν την εταιρική τους φήμη και να εφαρμόσουν αποτελεσματικά την επιχειρησιακή στρατηγική τους.

« Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με καινοτόμες και διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρίες, όπως η XpoLog που μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε κορυφαίες λύσεις στους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν το διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο των απειλών. Με την προσθήκη των λύσεων ασφάλειας της XpoLog, η SYNTAX επεκτείνει και ενδυναμώνει το portfolio των λύσεών της ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν μεγάλες εταιρίες και οργανισμοί» αναφέρει ο Παναγιώτης Καλαντζής, Διευθυντής Τομέα Διαχείρισης Κινδύνων, Ασφάλειας & Συμμόρφωσης Πληροφοριών & Συστημάτων, της SYNTAX.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.