.

Urmet “2Voice”: Νέο Ψηφιακό σύστημα 2 καλωδίων και με ρυθμίσεις από smartphone



Το 2Voice σχεδιάστηκε μαζί με εγκαταστάτες μέσα από την εμπειρία της εργασίας τους ώστε να μεταφράζει τις ανάγκες των πελατών σε καινοτομίες και πλεονεκτήματα. Απαιτεί συνδέσεις με χρήση ΜΌΝΟ δύο συρμάτων ΠΑΝΤΟΥ, ενώ προσφέρει τάχιστο προγραμματισμό με dip switches, και δυνατότητα ρυθμίσεων μέσω Smartphone: όλα σχεδιασμένα για να κάνουν τη δουλειά του εγκαταστάτη γρήγορη και εύκολη.

Τα πλεονεκτήματα των εξελιγμένων λειτουργιών, όπως η ελεύθερα διαμορφώσιμη ενδοεπικοινωνία μεταξύ χρηστών, το κέντρο θυρωρού, η δυνατότητα video-παρακολούθησης , η ανίχνευση ανοικτής πόρτας και πολλά άλλα, είναι μερικές μόνο από τις βασικές δυνατότητες του συστήματος. 

Σαφώς και η αντικατάσταση παλαιών συστημάτων σε ανακαινίσεις είναι πολύ εύκολη με το σύστημα 2Voice, καθώς δεν απαιτείται η αντικατάσταση των παλαιών καλωδίων.

Το σύστημα, βέβαια, είναι ιδανικό για βίλλες, πολυκατοικίες, ακόμη και μεγάλα συγκροτήματα κατοικιών, καθώς καλύπτει μεγάλο αριθμό χρηστών: μέχρι 128 χρήστες ανά στήλη, 32 στήλες με 4 κύριες εισόδους σε ένα ολικό σύνολο 4096 χρηστών

Πληροφορίες: ΚΑΡΣΟΝ Α.Ε.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.