.

VENITEM FARO IP ENERGY. Universal ασύρματος ανιχνευτής διπλής τεχνολογίας για περιμετρική προστασία.



Στην επιτυχημένη σειρά ανιχνευτών FARO της VENITEM προστέθηκε ένα ακόμη μοντέλο, με την ονομασία FARO IP ENERGY, το οποίο προορίζεται για χρήση σε ασύρματα συστήματα συναγερμού.

O ανιχνευτής είναι ειδικά σχεδιασμένος για πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, με την χρήση μίας μόνο μπαταρίας λιθίου 3 ή 3,6V. Επίσης, στο εσωτερικό πίσω μέρος της βάσης του ανιχνευτή, υπάρχει ειδικός χώρος με προεγκατεστημένη καλωδίωση, για την τοποθέτηση ενός ασύρματου πομπού οποιουδήποτε κατασκευαστή (universal χρήση).

Ο ανιχνευτής διακρίνεται για τον εξαιρετικό σχεδιασμό, το προηγμένο νέο design και την υψηλή αξιοπιστία. Όπως και τα δύο άλλα μοντέλα της σειράς, συνδυάζει διπλή τεχνολογία ανίχνευσης με έναν παθητικό αισθητήρα υπερύθρων και έναν αισθητήρα μικροκυμάτων, ενώ διαθέτει ειδικό φακό κουρτίνας και λειτουργία anti-masking και στα δύο αισθητήρια. Επίσης, μπορεί να ρυθμιστεί, ώστε να ενεργοποιείται, όταν υπάρχει κίνηση κάθετα προς την δέσμη (λειτουργία κουρτίνας) ή όταν υπάρχει κίνηση κατά μήκος της δέσμης (λειτουργία διαδρόμου).

O ανιχνευτής μπορεί να καλύψει μία περιοχή μέχρι 8 μέτρα μέγιστο μήκος, 1,6 μέτρα μέγιστο πλάτος και μέχρι 6 μέτρα μέγιστο ύψος. Διαθέτει λειτουργία αντιστάθμισης θερμοκρασίας, που βελτιστοποιεί αυτόματα την ανίχνευση ανάλογα με τη θερμοκρασία και είναι ιδανικό για περιμετρική προστασία εξωτερικών χώρων καθώς διαθέτει αδιάβροχο προστατευτικό περίβλημα και ειδικό κάλυμμα, για πλήρη προστασία από το νερό.

ΗΛΚΑ (www.ilka.gr), τηλ.: 210-6071510

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.