.

WebSA for PowerSeries Neo. Λογισμικό Διαχειριστή Συστήματος ασφάλειας με ευκολία και ευελιξία

Η εταιρία DSC του ομίλου Tyco, αναμφισβήτητα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην αγορά των συστημάτων συναγερμού με την ανάπτυξη του συστήματος PowerSeries NEO, που αποτελεί μια επεκτάσιμη υβριδική λύση με ασύρματες και ενσύρματες ζώνες και πολλά σύγχρονα δυναμικά χαρακτηριστικά.

Την αποτελεσματικότητα και λειτουργικότητα του συστήματος, ενισχύσει σημαντικά το λογισμικό διαχείρισης webSA που αναπτύχθηκε ειδικά για να προσφέρει υποστήριξη στους τελικούς χρήστες και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, το λογισμικό αυτό προσφέρει δυνατότητα διαχείρισης, παρακολούθησης και ελέγχου του συστήματος ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο και με πολύ ευέλικτο τρόπο. Προσφέρει δυνατότητα αυτόματης σύνδεσης, αυτόματο εντοπισμό και on-line αναφορών, ενώ είναι απόλυτα προσανατολισμένο προς τις επιθυμίες του εκάστοτε χρήστη με web-based client.

Επίσης, υποστηρίζει τη δημιουργία αρχείου με πλήρες ιστορικό των γεγονότων του πίνακα, τα οποία μπορούν να εξαχθούν σε μορφή PDF και XML. Διακρίνεται επίσης και για τον τεχνικό προσανατολισμό του, παρέχοντας πληροφορίες για την κατάσταση του πίνακα και του οπλισμού, ενώ υποστηρίζει δυνατότητα δημιουργίας αρχείων όπου όλες οι πληροφορίες παραμένουν στο λογαριασμό του πελάτη, με πλήρη ιστορικό των γεγονότων του πίνακα. Η απομακρυσμένη διαχείριση υποστήριξης, παρέχει πολλά ακόμα στοιχεία όπως κατάσταση υποσυστημάτων, παράκαμψη ζωνών, προβλήματα του συστήματος, έλεγχος τάσης μπαταρίας και πολλές άλλες τεχνικές πληροφορίες.

Automatic Alarm Systems (www.alarmsys.gr), τηλ.: 210-2135884

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.