.

30 εκ. συσκευές dLan Powerline από την devolo




Καμία άλλη εταιρεία στον κόσμο δεν έχει πουλήσει περισσότερος προσαρμογείς από την devolo, τον ειδικό στα προϊόντα δικτύωσης Powerline.

Η devolo ήταν η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε αυτήν την τεχνολογία στην αγορά.

Μία ιδέα παίρνει μορφή

Γιατί να απλώνετε περισσότερα καλώδια, όταν ένα καλώδιο είναι ήδη εκεί; Χρησιμοποιώντας το dLAN Powerline σημαίνει ότι το Internet, ή το οικιακό δίκτυο έρχεται απευθείας από την πρίζα. Η τεχνολογία devolo καθιστά δυνατή τη χρήση της υπάρχουσας οικιακής ηλεκτρικής καλωδίωσης σαν ένα μακρύ καλώδιο δικτύου. Όταν το 2003, η devolo ήταν η πρώτη εταιρεία που ξεκίνησε ουσιαστικά την έννοια του Powerline παρουσιάζοντας αντίστοιχα προϊόντα στην αγορά, ορισμένοι ειδικοί της αγοράς θαύμασαν την ιδέα, ενώ άλλοι πάλι είδαν σκεπτικά το εγχείρημα. Η επιτυχία όμως αυτής της ιδέας ήρθε γρήγορα. Μέχρι το 2008, η devolo είχε φτάσει ήδη τα 5 εκατομμύρια περίπου πωλήσεις προσαρμογέων Powerline. Το 2010 ο αριθμός αυτός διπλασιάστηκε, ενώ τώρα η devolo καταγράφει ένα νέο ορόσημο αφού οι πωλήσεις - ρεκόρ έφτασαν πλέον τα 30 εκατομμύρια προϊόντα Powerline.

Τα πάντα για το απλό οικιακό δίκτυο

Η devolo δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην απλοποίηση της οικιακής δικτύωσης. Οι dLAN προσαρμογείς ξεχωρίζουν για την εξαιρετικά εύκολη εγκατάστασή τους. Απλά τοποθετήστε τον πρώτο προσαρμογέα, συνδέστε τον με τον router και τοποθετήστε το δεύτερο προσαρμογέα σε οποιαδήποτε πρίζα. Άμεσα θα δημιουργηθεί μια εξαιρετική σύνδεση στο Internet. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η μεγάλη γκάμα των προϊόντων dLAN, γεγονός που καθιστά το Διαδίκτυο προσιτό σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού. Ασύρματες τερματικές συσκευές όπως smartphones, tablets και φορητοί υπολογιστές μπορούν να συνδεθούν εύκολα ασύρματα. Η devolo έχει αναπτύξει προϊόντα που συνδυάζουν ασύρματη αλλά και ενσύρματη μετάδοση με εξαιρετικά γρήγορη μεταφορά δεδομένων μέσω της ηλεκτρικής καλωδίωσης αλλά και ευέλικτες ασύρματες συνδέσεις. Με αυτό τον τρόπο ακόμα και οι πιο απομακρυσμένες γωνιές του σπιτιού μπορούν να ενσωματωθούν ασύρματα στο οικιακό δίκτυο.

Η αναπτυσσόμενη αγορά των επαγγελματικών δικτύων

Πολλές εταιρείες, κυρίως μικρομεσαίου μεγέθους, αντιμετωπίζουν σήμερα τη μεγάλη πρόκληση της ψηφιακής μετατροπής. Οι δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή αυτοματοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών είναι γνωστές, παρόλα αυτά όμως αρκετές εταιρείες έχουν αβεβαιότητα, όταν πρόκειται για την πραγματική εφαρμογή αφού δεν διαθέτουν πάντα τους κατάλληλους πόρους για να επωμιστούν το κόστος σημαντικών εργασιών πρόσθετων εγκαταστάσεων, όπως για παράδειγμα η καλωδίωση που απαιτείται σε μία νέα δικτύωση. Η αγορά λοιπόν αυτή, προσφέρει τεράστιες δυνατότητες για την devolo, αφού όλες σχεδόν οι επιχειρήσεις διαθέτουν ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά όχι δικτυακή καλωδίωση. Η επαγγελματική σειρά προϊόντων Powerline της devolo προσφέρει σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις έναν οικονομικά αποδοτικό και εύκολο τρόπο για την εγκατάσταση λύσεων που εξαλείφουν την ανάγκη για δαπανηρές ανακαινίσεις σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Εγγυώνται δε βέλτιστη επικοινωνία και υψηλής ποιότητας διαθεσιμότητα των δικτύων σε επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Η επιτυχία ως αποστολή για το μέλλον

Η devolo δημιουργεί τα καλύτερα προϊόντα Powerline. Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος που η εταιρεία απασχολεί ήδη τη μεγαλύτερη ομάδα ανάπτυξης προϊόντων Powerline στον κόσμο με έδρα το Άαχεν της Γερμανίας. Ταυτόχρονα, η devolo είναι μέλος πολλών διεθνών οργανισμών τυποποίησης, όπως το IEEE και συμμετέχει στη διεθνή ανάπτυξη της αγοράς αυτής.

«Με τα 30 εκατομμύρια προϊόντα dLAN που έχουμε πουλήσει μέχρι σήμερα, φτάσαμε σε ένα νέο ορόσημο στην ιστορία της devolo», δήλωσε ο Heiko Harbers, διευθύνων σύμβουλος της devolo AG. «Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει ότι η συνταγή μας είναι επιτυχής: Μακροπρόθεσμη και σταθερή ανάπτυξη σε συνδυασμό με καινοτομία και ανοικτή εταιρική κουλτούρα».
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.