.

Καταγραφή από την κάμερα ασφαλείας εισβολής διαρρηκτών σε σπίτι ενώ οι ιδιοκτήτες κοιμούνται


Την στιγμή που οι διαρρήκτες ερευνούν το σπίτι και κλέβουν ο,τι τους αρέσει κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας και μάλιστα την ώρα που το ζευγάρι βρισκόταν εκεί και κοιμόταν. Το περιστατικό συνέβη στις 3 τα ξημερώματα στις 25 Μαρτίου στο Μπρίστολ και οι εικόνες είδαν τώρα το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνονται δύο άνδρες να ψάχνουν το σαλόνι του σπιτιού ενώ ένας τρίτος φυλάει την πόρτα. Σύμφωνα με το ζευγάρι που δεν αντιλήφθηκε το ότι είχαν εισβάλλει μέσα στο σπίτι, οι διαρρήκτες κατάφεραν να κλέψουν αντικείμενα αξίας 1.000 λιρών παρά το γεγονός ότι η παραμονή τους στο σπίτι ήταν λιγότερο από τέσσερα λεπτά. Το ζευγάρι ανακάλυψε ότι έγινε η διάρρηξη όταν ο σύζυγος ξύπνησε από έναν θόρυβο και βρήκε την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή και ένα φως αναμμένο στον κάτω όροφο. Οι διαρρήκτες είχαν προλάβει να φύγουν παίρνοντας τρεις φορητούς υπολογιστές, μια τσάντα, ένα πορτοφόλι και τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Ωστόσο οι δράστες δεν πήραν -ίσως δεν πρόλαβαν- το αυτοκίνητο του ζευγαριού.




Θεωρείται ότι η ομάδα των διαρρηκτών μπήκε στο σπίτι από την μπροστινή είσοδο παρόλο που αυτό βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο κατοικημένης περιοχής. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι σπάνια καταγράφεται τέτοιο περιστατικό διάρρηξης από κάμερα ασφαλείας σε σπίτι. «Πιστεύω ότι αυτό το βίντεο, αποτελεί μια καλή ευκαιρία να εντοπίσουμε τους δράστες σε αυτή την περίπτωση» ανέφερε και πρόσθεσε ότι στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι μόνο ότι έκλεψαν περιουσία του ζευγαριού αλλά του προκάλεσαν σοκ καθώς ήταν μέσα στο σπίτι και κοιμόταν ανυποψίαστο.

Η κάμερα ασφαλείας που είχε τοποθετήσει ωστόσο το ζευγάρι στο σαλόνι φαίνεται ότι θα βοηθήσει την αστυνομία να φτάσει πιο γρήγορα στους δράστες και γι’ αυτό το λόγο δόθηκε στη δημοσιότητα ώστε όποιος αναγνωρίζει κάποιο πρόσωπο να δώσει πληροφορίες.




Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.