.

Οι δυνατότητες της πρωτοποριακής λύσης του συστήματος Crow Serenity παρουσιάστηκαν σε σεμινάριο που διοργάνωσε η ΗΛΚΑ

Ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο τεχνικό σεμινάριο, διοργάνωσε η ΗΛΚΑ ως αποκλειστικός διανομέας της CROW Electronics, με θέμα “Crow serenity”. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 5 Απριλίου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park και παρευρέθηκαν πολλοί επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας, που δραστηριοποιούνται στο τομέα υλοποίησης έργων.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους εισηγητές του τεχνικού σεμιναρίου από την Crow Electronics, να αναδεικνύουν τις δυνατότητες της πρωτοποριακής λύσης cloud – ασύρματου συστήματος ασφάλειας Serentity, όπως επίσης και να παρουσιάζουν τις τεχνικές εγκατάστασης και προγραμματισμού του συστήματος.

Αν θέλουμε να ξεχωρίσουμε κάποια σημαντικά χαρακτηριστικά που ανέδειξαν οι εισηγητές θα πρέπει σίγουρα να αναφέρουμε ότι μιλάμε για έναν αμφίδρομο ασύρματο πίνακα συναγερμού που είναι απλός στην εκμάθηση και εύκολος στην χρήση. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο σεμινάριο δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης και ελέγχου του συστήματος συναγερμού που υποστηρίζει η λύση μέσω της εφαρμογής για smartphones, Crow Cloud Connect.

Παράλληλα, οι εισηγητές αναφέρθηκαν αναλυτικά στις δυνατότητες οπτικής επαλήθευσης συναγερμού αλλά και στον έλεγχο οικιακών αυτοματισμών, όπως: κλιματιστικά συστήματα, φώτα, ηλεκτρικά ρολά και άλλα. Όσοι παρακολούθησαν το σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν επίσης για τα προϊόντα όλης της οικογένειας Serenity που περιλαμβάνει εκτός από τους πίνακες, ανιχνευτές, πληκτρολόγια, σειρήνες και πολλά άλλα περιφερειακά. Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα Crow Serenity, μπορείτε να διαβάσετε σε αντίστοιχο Review που δημοσιεύεται σε αυτό το τεύχος του Security Manager.

Πηγή: securitymanager
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.