.

H D-Link διευρείνει την σειρά Smart Switch



Η D-Link επεκτείνει την οικογένεια προϊόντων Smart Switch, παρουσιάζοντας το 10-Port 10 Gigabit Ethernet Smart Switch (DXS-1100-10TS). Ένα switch, που είναι εύκολο στη διαχείριση και την εγκατάσταση και στοχεύει στην αύξηση του εύρους ζώνης του δικτύου των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (SMBs), ενώ αποτελεί και την πιο προσιτή λύση 10 Gigabit της D-Link.

Η σειρά Smart Switch της D-Link προσφέρει μια εύκολη λύση για επιχειρήσεις, με διαισθητική και ευέλικτη δυνατότητα διαχείρισης δικτύου. Τα έξυπνα χαρακτηριστικά των προϊόντων της, επιτρέπουν την αυτοματοποίηση της ιεράρχησης των δεδομένων, την διαχείριση του εύρους ζώνης αλλά και την ενεργοποίηση διορθωτικών κινήσεων για προβλήματα του δικτύου. Πολλές επιχειρήσεις την σημερινή εποχή είναι αντιμέτωπες με μεγαλύτερη κίνηση δεδομένων και αυξημένες απαιτήσεις δικτύου. Το 10-Port 10 Gigabit Ethernet Smart Switch προσφέρει τα πλεονεκτήματα της συνδεσιμότητας 10 Gb, για μεγαλύτερη απόδοση μέσω μιας απλής αναβάθμισης.

«Οι επιχειρήσεις κάθε μεγέθους αντιμετωπίζουν ολοένα και μεγαλύτερη κίνηση δεδομένων, όπως για παράδειγμα με τις λύσεις big data. Επίσης βασίζονται στην γρήγορη πρόσβαση στο Software as a Service ή το εταιρικό δίκτυο» σχολίασε ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe Ltd. «Πέραν αυτού, γνωρίζουμε ότι οι επιχειρήσεις χρειάζονται απλές λύσεις όσο αφορά την εγκατάσταση και την διαχείριση. Επεκτείνοντας την οικογένεια προϊόντων Smart Switch, η D-Link προσφέρει μια πρόταση, προσιτή και γεμάτη με πλούσια χαρακτηριστικά για την κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων απαιτήσεων των δικτύων.»

Το 10-Port 10 Gigabit Ethernet Smart Switch μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν μια αποτελεσματική επιλογή για την ακμή του δικτύου, προσφέροντας συνδεσιμότητα 10Gb. Χρησιμοποιώντας την ήδη υπάρχουσα καλωδίωση Cat6, το switch προσφέρει ακόμη καλύτερα ποσοστά στην σχέση απόδοσης τιμής, με παράλληλα μεγαλύτερη ευκολία στην εγκατάσταση του. Διακρίνεται επίσης για τη βελτιωμένη διαχείριση κατανάλωσης ρεύματος, μέσω της τεχνολογίας D-Link Green. Οι Smart ανεμιστήρες λειτουργούν στην κατάλληλη ταχύτητα ώστε να δροσίζεται η συσκευή, αλλά παράλληλα να εξοικονομείται ενέργεια όποτε κρίνεται απαραίτητο. Οι απενεργοποιημένες θύρες επίσης απενεργοποιούνται για εξοικονόμηση ενέργειας.

Όπως και τα υπόλοιπα Smart Switches της D-Link, το 10-Port 10 Gigabit Ethernet Smart Switch μπορεί να διαχειριστεί μέσω διαισθητικών εργαλείων και της web σελίδας διαχείρισης της συσκευής.
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.