.

Αδιάκοπη συνδεσιμότητα δικτύου, εντός και εκτός γραφείου με router D-LinkΗ D-Link παρουσιάζει ένα router που σχεδιάστηκε για να προσφέρει στις επιχειρήσεις έναν ασφαλή τρόπο κρυπτογράφησης των συνδέσεων μεταξύ των χρηστών που βρίσκονται εν κινήσει και των κεντρικών γραφείων. Στις μέρες μας οι επιχειρήσεις χρειάζονται δικτύωση που μπορεί να ανταποκριθεί σε πολλές σημαντικές απαιτήσεις: τον ολοένα αυξανόμενο όγκο των δεδομένων, τη μεγάλη ζήτηση εύρους ζώνης, λόγω εφαρμογών όπως η συνδιάσκεψη μέσω βίντεο, αλλά και το πλήθος των συνδεδεμένων συσκευών.

Το Wireless AC VPN Security Router (DSR-1000AC) μπορεί να υποστηρίξει έως και 250Mbps VPN διακίνησης, επιτρέποντας σε περισσότερους χρήστες να συνδεθούν απομακρυσμένα στο δίκτυο της επιχείρησής τους. Συνδυάζοντας την υψηλή δυνατότητα δρομολόγησης και την συνδεσιμότητα Wireless AC dual-band, η συγκεκριμένη ολοκληρωμένη λύση δικτύου προσφέρει ασφαλή σύνδεση στις συσκευές, είτε ο χρήστης βρίσκεται στο γραφείο, είτε στον δρόμο. Τα περιφερειακά παραρτήματα και τα υποκαταστήματα μπορούν να συνδεθούν, απρόσκοπτα και με ασφάλεια, με τα κεντρικά γραφεία, αλλά και να εκμεταλλευτούν τις πολλαπλές συνδέσεις Wide Area Network (WAN). Αυτή η δυνατότητα δημιουργεί μια «load-balanced» και «fail-safe» σύνδεση στο Internet, διασφαλίζοντας την διαθεσιμότητα των επιχειρησιακών εφαρμογών ανά πάσα στιγμή. 

«Οι εργαζόμενοι των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που ανήκουν σε υποκαταστήματα ή εργάζονται εκτός εταιρείας, απαιτούν την ίδια απόδοση δικτύου για κάθε συσκευή, σαν να βρίσκονταν στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης» δήλωσε ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe Ltd. «Δεν έχει σημασία το μέγεθος της επιχείρησης, τα προβλήματα δικτυακής συνδεσιμότητας ή σύνδεσης με το Internet, είναι μη αποδεκτά από τους χρήστες. Το συγκεκριμένο router προσφέρει στις εταιρείες την συνδεσιμότητα που χρειάζονται, ενώ παράλληλα εγγυάται την ασφάλεια που επιθυμούν.»

Το router προσφέρει ταχύτητες έως και 1.300 Mbps, ακόμα και στους χρήστες των υποκαταστημάτων. Παρέχει ενισχυμένες υπηρεσίες δικτύου, όπως IPv6, πολλαπλά SSIDs, port monitoring και bandwidth control. Επιπλέον, διαθέτει web content filtering, ώστε οι διαχειριστές του δικτύου να επιβλέπουν αποτελεσματικά το δίκτυο και να ελέγχουν την χρήση Internet των εργαζομένων και να δίνουν προτεραιότητα στην κίνηση των επιχειρησιακών εφαρμογών.
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.