.

Νέες επιλογές χορήγησης αδειών SP Flex από την Arbor Networks®



Η Arbor Networks Inc., το τμήμα υπηρεσιών ασφαλείας της NETSCOUT, ανακοίνωσε νέες επιλογές χορήγησης αδειών σε περιβάλλον cloud για την πλατφόρμα ορατότητας δικτύου SP της Arbor Networks® . Αυτές οι νέες επιλογές καθιστούν διαθέσιμα σημαντικά οφέλη απόδοσης και επεκτασιμότητας - δίνοντας έτσι στους παρόχους υπηρεσιών, τους παρόχους υπηρεσιών cloud/φιλοξενίας, τις μεγάλες εταιρείες και άλλους μεγάλους διαχειριστές δικτύων τη δυνατότητα να επεκτείνουν ευέλικτα και δυναμικά την ανάπτυξη των SP της Arbor Networks με τρόπους που ανταποκρίνονται καλύτερα στις μοναδικές τους ανάγκες για επιχειρήσεις και υποδομές. 

Για πάνω από μια δεκαετία η SP της Arbor Networks® αποτελεί την προτιμώμενη λύση που χρησιμοποιούν οι μεγάλοι διαχειριστές δικτύων για να κατανοήσουν πώς διαμορφώνεται η ροή της κίνησης στα δίκτυά τους, έτσι ώστε να διατηρούν σε λειτουργία το δίκτυο και τις υπηρεσίες, να δημιουργούν πληροφορίες για την επιχείρηση - όχι μόνο δεδομένα - και να ενεργοποιούν νέες υπηρεσίες. Η ευέλικτη χορήγηση αδειών SP Flex της Arbor Networks αποτελεί το νέο μοντέλο χορήγησης αδειών σε περιβάλλον cloud της Arbor, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να επεκτείνουν γρήγορα και εύκολα την κάλυψη ορατότητας από τα κομβικά τους σημεία στο κεντρικό δίκτυο στο άκρο του πελάτη με λειτουργικά ευέλικτο τρόπο που δέχεται επιχειρηματικά μοντέλα με επίκεντρο τα CAPEX ή OPEX.

«Προσπαθούμε να ‘σκεφτόμαστε όπως οι πελάτες μας’ όσον αφορά σε όλα τα ζητήματα ανάπτυξης και χρήσης της τεχνολογίας μας. Με αυτές τις νέες επιλογές SP Flex τους παρέχουμε περισσότερο ευέλικτες δυνατότητες ανάπτυξης, αυξάνοντας τη λειτουργική τους ευεξία και μειώνοντας το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, ενώ προσφέρουμε την κορυφαία καινοτομία της αγοράς σχετικά με την ορατότητα δικτύου», δήλωσε ο Πρόεδρος της Arbor Networks, Matthew Moynahan.


Χορήγηση αδειών SP Flex τηςArbor Networks® 

Η διπλή πίεση για ταχεία αύξηση του όγκου των δεδομένων του δικτύου και του κόστους και απώλεια εσόδων σε ακραίες εφαρμογές επηρεάζει με τον ίδιο τρόπο τόσο τον πάροχο υπηρεσιών όσο και τα επιχειρηματικά μοντέλα μεγάλων εταιρειών. Η Arbor το κατανοεί αυτό: Η SP Flex είναι σχεδιασμένη για μεγάλα, πολύπλοκα δίκτυα, ενώ έχει αποδειχτεί ότι προσαρμόζεται με οικονομικά αποδοτικό τρόπο σε ολόκληρα καθολικά αποτυπώματα όσο το δίκτυό σας μεγαλώνει, έτσι ώστε να διατηρηθεί η ευρεία ορατότητα. Οι πελάτες έχουν την ευελιξία να αναπτύξουν την SP Flex στη δική τους εικονική υποδομή ή σε υβριδική λειτουργία, καθώς περνούν από τις συσκευές σε ένα καθόλα εικονικό μέλλον.

Οι νέες επιλογές SP Flex περιλαμβάνουν: 

  • Flex Site License - ο πελάτης καταβάλλει μια εφάπαξ χρέωση (με βάση την τρέχουσα ή προβλεπόμενη αύξηση του δικτύου του) για την αναβάθμιση όλων των υφιστάμενων συσκευών και αδειών και την ενοποίησή τους υπό από μια ενιαία και μόνιμη άδεια τοποθεσίας. Στην περίπτωση αυτή, πληρώνει μόνο για ετήσια συντήρηση και υποστήριξη για τη συνέχιση αυτής της άδειας. Ιδανική για μεγάλους, υψηλής ανάπτυξης και με επίκεντρο το CAPEX διαχειριστές.
  • Flex Purchase - ο πελάτης αγοράζει μόνιμες άδειες SP Flex, όπως και όταν χρειάζεται. Στην περίπτωση αυτή, πληρώνει μόνο για ετήσια συντήρηση και υποστήριξη για τη συνέχιση αυτών των αδειών. Ιδανική για υψηλής ανάπτυξης και με επίκεντρο το CAPEX οργανισμούς.
  • Flex Subscription - ο πελάτης «ενοικιάζει» άδειες SP Flex, όπως και όταν χρειάζεται, με χρέωση ετήσιας συνδρομής που περιλαμβάνει συντήρηση και υποστήριξη. Ιδανική για οργανισμούς με επίκεντρο το OPEX που προσαρμόζονται στις ταχέως μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και τις απρόβλεπτες ανάγκες ανάπτυξης.

Πόροι υποστήριξης



Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.