.

Tiandy Τεχνολογία Starlight με TVP




Με τις Starlight κάμερες της Tiandy θα νομίζετε ότι δεν βραδιάζει ποτέ!

Έγχρωμη εικόνα τη νύχτα, ακόμα και με απειροελάχιστο φωτισμό (0,002 Lux) με τις καταπληκτικές Starlight κάμερες της Tiandy, που αλλάζουν τα δεδομένα στο CCTV. Αν δεν το δείτε, δεν θα το πιστέψετε. Και με 3 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.


Η τεχνολογία Starlight της Tiandy ενσωματώνει τον αλγόριθμο TVP (Transcendent Video Processing) και φιλοδοξεί να καταργήσει τον φωτισμό IR. Πως; Απλούστατα γιατί δεν χρειάζεται υπέρυθρα!

Τα μοντέλα Starlight της Tiandy δεν χρειάζεται να «γυρίσουν» στο ασπρόμαυρο για να δουν τη νύχτα, οπότε δεν χρησιμοποιούν καθόλου τα IR, παρόλο που τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν. Αξιοποιώντας τον ελάχιστο φωτισμό που παρέχουν τα αστέρια δίνουν εξαιρετικής ποιότητας έγχρωμη εικόνα τη νύχτα.


Πάρτε μια πρώτη γεύση από τις Starlight με TVP, σε αυτό το 24ωρο Timelapse που δημιούργησε ο επίσημος αντιπρόσωπος της Tiandy σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία, Novo Technologies (www.novo.gr). Δείτε την εικόνα που αποδίδουν, ακόμα και όταν το μόνο φως που υπάρχει είναι εκείνο του φεγγαριού.




Περισσότερες πληροφορίες
Starlight IP Series Review: http://ow.ly/Yd9jL
H.265 AutoTracking PTZ Starlight Review: http://ow.ly/Yd9VL

Αποκλειστικός διανομέας της Tiandy είναι η Novo Technologies.
Facebook page: www.facebook.com/NovoTechnologiesGreece
Youtube: www.youtube.com/user/NovoTechGR/videos


Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.