.

Στα 12,83 δισεκατομμύρια δολάρια η αγορά Ασφαλείας Αεροδρομίων το 2023


Η παγκόσμια αγορά Ασφαλείας Αεροδρομίων αναμένεται να δημιουργήσει έσοδα ύψους 12,83 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2023, σύμφωνα με μια νέα Έκθεση της Global Insights Market. Η αύξηση των επενδύσεων στον τομέα της έρευνας της τεχνολογίας, αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην τόνωση της παγκόσμιας ανάπτυξης της αγοράς. Η καινοτομία των προϊόντων περιλαμβάνει τη βιομετρική ταυτοποίηση και ευέλικτες λύσεις καρτών.

Η αύξηση του όγκου των επιβατών λειτουργεί ως καταλύτης για την υιοθέτηση λύσεων νέας τεχνολογίας, που προσφέρουν εξοικονόμηση χρόνου. Οι τεχνολογικές εξελίξεις και η εξέλιξη των έξυπνων λύσεων ασφαλείας, εκτιμάται ότι θα οδηγήσουν σε αύξηση την παγκόσμια αγορά της Ασφαλείας Αεροδρομίων. Η άνοδος της εγκληματικής και τρομοκρατικής δραστηριότητας ώθησαν την ανάγκη για μεταρρυθμίσεις στην ασφάλεια και την τροποποίηση της σχετικής νομοθεσίας.

Η ανάπτυξη των υποδομών στους αερολιμένες και η στροφή προς λύσεις τεχνολογικής ασφάλειας, ως εναλλακτική λύση στην εντατικοποίηση πρακτικών που απαιτούν τη συμμετοχή όλο και μεγαλύτερου αριθμού ανθρώπινου προσωπικού, αναμένεται να οδηγήσουν την αγορά των συστημάτων ασφαλείας κατά τα επόμενα έτη.

Η αποτελεσματικότητα του υφιστάμενου εξοπλισμού για την καταπολέμηση των απειλών και η έλλειψη απτής απόδοσης της επένδυσης, έχει αποθαρρύνει αρκετές επιχειρήσεις από την αγορά νέων λύσεων. Το εργατικό κόστος καταναλώνει ένα σημαντικό μέρος του προϋπολογισμού της ασφάλειας, μειώνοντας τις πιθανότητες για επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες.

Τα βασικά στοιχεία που προέκυψαν από την Έκθεση, συνοψίζονται στα εξής:
  • Η εποπτεία της αγοράς Ασφαλείας Αεροδρομίων αντιπροσώπευε πάνω από το 9% των παγκόσμιων εσόδων το 2015. Το τμήμα αυτό, που αναμένεται να αναπτυχθεί τα επόμενα χρόνια, περιλαμβάνει κυρίως προϊόντα όπως CCTV, IP και αναλογικό βίντεο, επιτήρηση ραντάρ, κ.α.
  • Αν και οι αναλογικές κάμερες είναι πιο δημοφιλείς και ευρέως διαδεδομένες, οι IP κάμερες έχουν κερδίσει γρήγορα δημοτικότητα και αναμένεται να αντικαταστήσουν τα αναλογικά συστήματα κατά τα προσεχή έτη. Το βίντεο analytics διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στην ανίχνευση απειλών, ενώ οι εταιρείες λογισμικού analytics αναμένεται να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις για τα αεροδρόμια.
  • Οι συσκευές ελέγχου βιομετρικής πρόσβασης αναμένεται να κερδίσουν σημαντικό μερίδιο στα αεροδρόμια κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών. Οι αναγνώστες καρτών και τα πληκτρολόγια είναι μερικές από τις κύριες λύσεις που αναπτύσσονται σε όλο τον κόσμο.
  • Στην Κίνα, το μέγεθος της αγοράς Ασφαλείας Αεροδρομίων αναμένεται να σημειώσει μέση ετήσια ανάπτυξη πάνω από 7% από το 2016 έως το 2023. Ο αυξανόμενος τομέας των αερομεταφορών και η υψηλή εφαρμογή μέτρων ασφαλείας, αναμένεται να οδηγήσουν τη βιομηχανία της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού.
Πηγή: Zarifopoulos.com
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.