.

Οι τάσεις της αγοράς για τις κάμερες παρακολούθησης το 2016


Επιβράδυνση του ρυθμού αύξησης της Αγοράς καμερών παρακολούθησης

Σε μια έκθεση που δείχνει την παγκόσμια εγκατεστημένη βάση για τις κάμερες παρακολούθησης βίντεο, οι αριθμοί συνεχίζουν να αυξάνονται, αλλά ο ρυθμός αύξησης επιβραδύνεται χρόνο με το χρόνο. Η μεγαλύτερη αύξηση από το 2015 ήταν στις κάμερες HD CCTV (+85,3%), ενώ η χαμηλότερη αύξηση σημειώθηκε στις αναλογικές κάμερες (2%).

Η μελέτη διαπιστώνει μια εγκατεστημένη βάση 245 εκατομμυρίων για τις κάμερες ασφαλείας το 2014, το 65% από αυτές στην Ασία. Το 2015 η εγκατεστημένη βάση φθάνει τα 297 εκατομμύρια, ενώ η πρόβλεψη για το 2016 είναι για περίπου 350 εκατομμύρια κάμερες. Μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών ήταν οι Hikvision και Hanwha Techwin (πρώην Samsung Techwin), ενώ η Axis Communications ήταν ο κορυφαίος πωλητής για την εγκατεστημένη βάση με κάμερες δικτύου.


Το 2016 είναι πιθανό να διαπιστώσουμε τη συνέχεια σε πολλές μακροπρόθεσμες τάσεις στην αγορά βίντεο-επιτήρησης, όπως τη μετάβαση από τυπικής ευκρίνειας (SD) αναλογικό εξοπλισμό σε υψηλής ευκρίνειας (HD) CCTV και δικτυακό εξοπλισμό, τον επιθετικό ανταγωνισμό τιμών, καθώς και την αυξανόμενη σημασία της Κίνας στην παγκόσμια αγορά.

Η IHS προβλέπει ότι η παγκόσμια αγορά εξοπλισμού παρακολούθησης βίντεο θα αυξηθεί πάνω από 17% το 2016. Ωστόσο, η συνολική αγορά αποτελείται από πολλά διαφορετικά προϊόντα, τομείς και γεωγραφικές περιοχές, που θα παρουσιάσουν διαφορετική συμπεριφορά. Οι HD κάμερες CCTV και οι συσκευές καταγραφής θα αυξηθούν ραγδαία. HD CCTV, αναλύσεις 4k οθόνες, έξυπνη αποθήκευση, δημόσια ασφάλεια, και ο αντίκτυπος του IoT σε οικιακές εφαρμογές, είναι μόνο μερικές από τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος.

Πηγή: Zarifopoulosblog
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.