.

ACESEE Mini 1080p AHD PTZ με IR. Μικρού μεγέθους, αδιάβροχη Full-HD με οπτικό zoom 18x, οικονομική και με 3 χρόνια εγγύηση



Η νέα mini κινητή κάμερα της Acesee προσφέρει μια πολύ οικονομική λύση στην κατηγορία του Analogue HD (AHD). Ο Sony αισθητήρας των 2.8’’ είναι υπεύθυνος για την υψηλή ποιότητα εικόνας στα 2 Megapixel (1080p) ενώ είναι Day/Night με 58dB S/N ratio, και με ενσωματωμένα IR για 60 μέτρα απόσταση (αυτόματης προσαρμογής).

Η mini PTZ της Acesee είναι πλήρως στεγανοποιημένη (IP66) και συνεπώς κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, με θερμοκρασία λειτουργίας από -40 έως +60 βαθμούς Κελσίου. Η διάμετρός της είναι μόλις 4 ίντσες, κάτι που την καθιστά ιδανική και για εσωτερικούς χώρους, όπου συνήθως είναι προτιμητέες οι μικρότερες κάμερες. Η ταχύτητά της για να επιτελεί preset είναι 200 μοίρες το δευτερόλεπτο, ενώ διαθέτει 220 preset points, 8 Guard Tours και το οπτικό ζουμ της είναι 18x (4.7mm-84.6mm).

Η πλήρης σειρά προϊόντων της Acesee διατίθεται με 3 χρόνια εγγύηση από τον αποκλειστικό διανομέα της σε Ελλάδα και Κύπρο, Novo Technologies.

Πληροφορίες: Novo Technologies www.novo.gr τηλ.:2102723127

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.