.

CROW SERENITY. Ολοκληρωμένο ασύρματο σύστημα συναγερμού


To CROW SERENITY είναι ένα ολοκληρωμένο ασύρματο σύστημα συναγερμού, νέας γενιάς, με πλούσια χαρακτηριστικά, που διακρίνεται για την εξαιρετική του σχεδίαση, την ευκολία στην εγκατάσταση και την χρήση καθώς και την υψηλή αξιοπιστία και λειτουργικότητα που προσφέρει.

Η κεντρική μονάδα του συστήματος SERENITY εντυπωσιάζει με την πολύ λεπτή της σχεδίαση (μόλις 3,5 εκατοστά πάχος) και το μοντέρνο design. Διαθέτει ενσωματωμένη LCD οθόνη γραφικού περιβάλλοντος με ελληνικό μενού, πληκτρολόγιο αφής, ενσωματωμένο ηχείο-μικρόφωνο για φωνητική καθοδήγηση (φωνητικό μενού) και αμφίδρομη επικοινωνία. Διαθέτει ασύρματο πομποδέκτη 2-δρόμων, σε συχνότητα 868ΜHz και υποστηρίζει μέχρι 32 ασύρματες και 2 ενσύρματες ζώνες, 8 ασύρματες σειρήνες, 4 ασύρματα και 7 ενσύρματα πληκτρολόγια, μέσω των οποίων μπορούμε να διαχειριστούμε και να προγραμματίσουμε πλήρως την μονάδα. Διαθέτει ακόμη θύρα CAN-Bus, για την σύνδεση εξωτερικών μονάδων επέκτασης, εσωτερική σειρήνα και θύρα USB για τοπικό προγραμματισμό. Στην βασική έκδοση, η μονάδα διαθέτει ενσωματωμένο τηλεφωνητή PSTN και θύρα Ethernet, ενώ είναι διαθέσιμη και έκδοση με επιπλέον module GSM/GPRS. Κωδικοποιημένα σήματα (CID & SIA) μπορούν να αποσταλούν σε κέντρο λήψης σημάτων, μέσω δικτύων PSTN, TCP/IP και GSM/GPRS, ενώ ο χρήστης εναλλακτικά μπορεί να ενημερωθεί με φωνητικά μηνύματα, SMS & email ή σε πραγματικό χρόνο, μέσω web εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα και smart phones.

Το σύστημα μας δίνει την δυνατότητα επαλήθευσης των συναγερμών, με την αποστολή εικόνας του επιτηρούμενου χώρου (video verification). Η κεντρική μονάδα και το κάθε ασύρματο πληκτρολόγιο, διαθέτουν ασύρματο αναγνώστη καρτών & κλειδιών RFID, για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του συστήματος αλλά και για τον έλεγχο πρόσβασης σε συγκεκριμένους χώρους. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του συστήματος Serenity αποτελεί η υποστήριξη τεχνολογίας cloud, για απομακρυσμένη πρόσβαση, μέσω smartphone, tablet και υπολογιστή. Όλες οι εφαρμογές διαθέτουν περιβάλλον διαχείρισης, ιδιαίτερα φιλικό προς τον χρήστη για εύκολο και γρήγορο χειρισμό, παρέχοντας δυνατότητα για όπλιση/αφόπλιση συναγεμού, έλεγχο ζωνών, προβολή σφαλμάτων συστήματος, ενεργοποίηση/παράκαμψη ζωνών, ενεργοποίηση/απενεργοποίηση εξόδων, κ.τ.λ.Το σύστημα SERENITY διαθέτει μία μεγάλη γκάμα ασύρματων περιφερειακών συσκευών αμφίδρομης επικοινωνίας, καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών. Στα ασύρματα περιφερειακά περιλαμβάνονται: μαγνητική επαφή FW2-MAG, ανιχνευτής κίνησης FW2-NEO-2WAY με λειτουργία αγνόησης μικρών ζώων, ανιχνευτής καπνού FW2-SMK-8F, ανιχνευτής πλημμύρας FW2-FLOOD-8F, ανιχνευτής κίνησης FW2-PIRCAM με ενσωματωμένη κάμερα day/night και αυτόματα ενεργοποιούμενο υπέρυθρο φωτισμό για οπτική επαλήθευση συναγερμών, πληκτρολόγιο FW2-ICON-KPS με ενσωματωμένο αναγνώστη RFID, πληκτρολόγιο με οθόνη LCD με ενσωματωμένο αναγνώστη RFID, χειριστήριο 4 καναλιών με ένδειξη κατάστασης οπλισμού, πλήκτρο πανικού που φοριέται σαν ρολόι ή κρεμαστό στον λαιμό, αυτόνομη εσωτερική πιεζοηλεκτρική σειρήνα FW2-VESTA με ενδείξεις κατάστασης Led, αυτόνομη εξωτερική σειρήνα FW2-NEPTUNE με φλας και ενδείξεις κατάστασης Led, κ.τ.λ.

Το ασύρματο σύστημα Serenity αποτελεί ιδανική επιλογή για γραφεία, καταστήματα, σύγχρονες οικίες και γενικά για εγκαταστάσεις που απαιτούν υψηλή αισθητική, λειτουργικότητα και αξιοπιστία.

Πληροφορίες: ΗΛΚΑ (www.ilka.gr), τηλ.: 210-6071510

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.