.

Οι καινοτομίες της Hikvsion παρουσιάστηκαν στην Αθήνα


Συνεχίζοντας την πολιτική εξωστρέφειας η HIVISION διοργάνωσε πρόσφατα στην Αθήνα ένα τεχνικό σεμινάριο παρουσιάζοντας τις νεότερες τεχνολογικές καινοτομίες της.

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμέτοχη από στελέχη εταιριών υλοποίησης έργων ασφάλειας και επαγγελματιών εγκαταστατών πραγματοποιήθηκε πρόσφατα (4 Μαρτίου) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ένα ολοήμερο τεχνικό σεμινάριο της Hikvsion. Για το συγκεκριμένο event παρευρέθηκαν στην Αθήνα στελέχη της Hikvsion, όπου μαζί με εκπροσώπους των τεσσάρων αντιπρόσωπων της εταιρίας στην Ελλάδα (Akatos, Automatic Alarm Systems, ΗΛΚΑ, Vector)παρουσίασαν στους συμμετέχοντες νέες τεχνολογικές καινοτομίες εστιάζοντας κυρίως στις λύσειςTurbo HD-TVI 3.0, την εφαρμογή iVMS-5200P και τις λύσεις LPR + People counting.

Όπως ανέφεραν τα στελέχη της Hikvsion οι χρήστες αναλογικών εγκαταστάσεων συστημάτων επιτήρησης θα αποκτήσουν πολλά και σημαντικά οφέλη αν αξιοποιήσουν τις τεχνολογικές δυνατότητες της 3ης γενιάς Turbo HD-TVI της Hikvision όπως: ακόμα υψηλότερες αναλύσεις στα 5 MP και δυνατότητα μετάδοσης 1080p HD video μέχρι 800 μέτρα και HD720p μετάδοση μέχρι 1200 μέτρα μέσω ομοαξονικού καλωδίου, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να αντικαταστήσουν τις καλωδιακές του υποδομές. Επίσης, αξιοποιώντας την τεχνολογία συμπίεσης H.264+, αναβαθμίζεται σημαντικά η απόδοση κωδικοποίησης μειώνοντας μέχρι 50 % το bitrate, σε σχέση με το στάνταρ H.264.

Ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση τους έδωσαν τα στελέχη της Hikvision στην απλοποίηση της εγκατάστασης των συστημάτων αυτών, δείχνοντας με πρακτικό τρόπο πως επιτυγχάνεται εξοικονόμηση κόστους και χρόνου. Η 3ης γενιάς τεχνολογία TurboHD υποστηρίζει ακόμα λειτουργία Power-over-Coax(PoC), δηλαδή από ένα μόνο ομοαξονικό καλώδιο, να μεταφέρεται βίντεο αλλά και τροφοδοσία. Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε την πλήρη συμβατότητα των λύσεων που βασίζονται σε αυτή την τεχνολογία με την πλειοψηφία των προϊόντων άλλων κατασκευαστών.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι συμμετέχοντες και την παρουσίαση της νέας εφαρμογής iVMS-5200P για τη διαχείριση του γνωστού και καταξιωμένου ομώνυμου συστήματος VMS της Hikvsion μέσω φορητών συσκευών όπως επίσης και των νέων προτάσεων της εταιρίας στο τομέα αναγνώρισης πινακίδων οχημάτων.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.