.

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε τις πύλες της η εκθεσιακή διοργάνωση SECUREXPO – INDELEX – DRONE EXPO


Μεγάλη επισκεψιμότητα, εντυπωσιακά περίπτερα και εξαιρετική ατμόσφαιρα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της εκθεσιακής διοργάνωσης SECUREXPO – INDELEX – DRONE EXPO, που έκλεισε τις πύλες της την Κυριακή 29 Μαΐου με μεγάλη επιτυχία.

Η διοργάνωση διήρκησε τρείς ημέρες (27,28,29 Μαΐου) με προσέλευση χιλιάδων επαγγελματιών επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και εκπροσώπων φορέων και δημόσιων αρχών.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες εντυπωσίασαν με περίπτερα ευρωπαϊκού επιπέδου και με τεχνολογικά συστήματα και προϊόντα πρώτης γραμμής.

Η έκθεση SECUREXPO ήταν η μεγαλύτερη κλαδική διοργάνωση των τελευταίων ετών, με την συμμετοχή του συνόλου των εταιριών που αντιπροσωπεύουν και διανέμουν εξοπλισμό και συστήματα ασφαλείας.

Η έκθεση INDELEX με την συμμετοχή κορυφαίων εταιριών από τον χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων, παρουσίασε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και εφαρμογών από τους τομείς: Communication Solutions, IT Infrastructure, Digital TV & Smart Home.

Η έκθεση DRONE EXPO που έκανε το ντεμπούτο της για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την συμμετοχή Ελληνικών και ξένων εταιριών, παρουσίασε τις τεχνολογίες και εφαρμογές των UAV και ανέδειξε την δυναμική και τις προοπτικές του κλάδου δεδομένου ότι η ανάπτυξη της αγοράς των UAV τα επόμενα χρόνια θα είναι εκρηκτική. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι η πρώτη DRONE EXPO έβαλε τις βάσεις για μια αυτόνομη έκθεση με διεθνή προσανατολισμό το επόμενο έτος.

Η διοργανώτρια εταιρία ευχαριστεί θερμά όλες τις εταιρίες που συμμετείχαν καθώς και τους επισκέπτες και ανανεώνει το ραντεβού για τις επόμενες διοργανώσεις.







 



Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.