.

Η Vodafone παρουσιάζει το SafeBeepH Vodafone σε συνεργασία με την Innovative Applications παρουσιάζουν το SafeBeep, μία πρωτοποριακή εφαρμογή για Android και iOS Smartphones, η οποία λειτουργεί σαν ένα έξυπνο εργαλείο προστασίας του κατόχου της.

Το SafeBeep λειτουργεί ως προσωπικός συναγερμός και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να προστατεύουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να έχουν διαρκή ενημέρωση σε περίπτωση που αυτά βρεθούν σε κατάσταση κινδύνου. Διαθέτει ένα πλήρες αυτοματοποιημένο σύστημα εντοπισμού και συναγερμών, το οποίο ενεργοποιείται σε περιπτώσεις ατυχημάτων και απειλητικών για τον άνθρωπο, καταστάσεων, όπως ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, το ενδεχόμενο μιας εξαφάνισης ή απαγωγής, μια πτώση ή ακόμα και μία υπέρβαση ορίου ταχύτητας.

Επιπλέον, με το SafeBeep ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιεί χειροκίνητα συναγερμούς όταν βρίσκεται σε κίνδυνο και να ειδοποιούνται άμεσα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Σε κάθε περίπτωση συναγερμού, τα μέλη που λαμβάνουν την ειδοποίηση μπορούν να καλέσουν το μέλος που βρίσκεται σε κίνδυνο, να βλέπουν το είδος του συναγερμού που έχει σημανθεί, την ακριβή τοποθεσία του μέλους στο χάρτη και την απαιτούμενη απόσταση που χρειάζεται να καλύψουν προκειμένου να φτάσουν κοντά του, με αποτέλεσμα όλοι να νιώθουν ηρεμία και ασφάλεια. 

Η πρωτοποριακή εφαρμογή SafeBeep προσφέρεται Δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές των προγραμμάτων Vodafone RED, ενώ για τους συνδρομητές άλλων προγραμμάτων Vodafone, είναι διαθέσιμο Δωρεάν τον 1ο μήνα και στη συνέχεια με €1,20/μήνα με ΦΠΑ.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.